martes, 14 de julio de 2020

La Veu de Catalunya, 16 de setembre de 1.936, pàg. 9


S.C. Joventut Terrassenca, ha organitzat per avui divendres, a les deu de la nit, un festival en el que prendran part les diverses seccions de l’entitat: Conjunt coral, Ballets, Rítmica i Teatre.

El prestigi que gaudeix l’esmentada entitat, fa creure que aquest festival serà agradable als assistents i profitós per a la causa de tots.

Fou acompanyat a la seva darrera estada el cadàver del vell republicà Pere Codina i Pujolà, pare polític del conseller-regidor Josep Petxamé.

L’acte del sepeli es veié en extrem concorregut. Hi assistiren les moltes amistats del finat i de la seva família.

A conseqüència d’haver caigut de l’escalinata del Mercat de la Independència que dona al carrer de Manuel Azaña, lloc on té instal·lada la seva parada de venda de diaris, el noi d 12 anys Francesc Latorre, amb domicili al carrer de la Cisterna, 14 baixos, fou assistit al Dispensari Mèdic d’una forta contusió al genoll dret.

S’ha desplaçat a Portbou una Comissió del Comitè local de Proveïments a l’objecte de tramitar prop de la duana que no retingui una important parida de gallines que allà es troba deturada.

Així mateix, amb cotxe, una altra Comissió s’ha personat a Barcelona, per tal de carregar una partida de xocolata destinada a Terrassa.

Actualment, el Comitè de Proveïments està efectuant el repartiment de sucre, als comerciants que han fet efectives llurs comandes.

En el seu domicili, carrer d’Escudé, 32, l’infant de 2 anys Ramon Josep, es trobava jugant amb un altre xavalet, un xic més gran que ell. Quan s’empaitaven per la cuina, aquest darrer donà una involuntària empenta al primer, i el feu caure d’esquena al foc.

El Josep resultà amb cremades de segon grau, les quals li foren curades al Centre Mèdic, pel facultatiu de torn.

No hay comentarios: