viernes, 31 de julio de 2020

Front, 29 de setembre de 1.936, pàg 2


INSCRIPCIÓ AL CURS D'INFERMERES DE LA U. L. S. O. (U.  G.  T.) 

A partir d'avui ja os poden cursar les inscripcions per assistir al curset d'infermeres especialitzades que ha organitzat la U. L. S. O., d'acord amb el Sindicat de Treballadors Sanitaris de la U. G. T. 

Per detalls i Inscripcions dirigiu-vos a la Secretaria de Propaganda i Premsa de la Unió Local de Sindicats (U. G. T.), Milícies Catalanes, 48 (ex-Círcol Egarenc).

ELS OBRERS DEL RAM DEL VESTIR I LES NECESSITATS DEL FRONT DE GUERRA.

Els obrers del Ram del Vestir de la U. G. T., han fet un oferiment col·lectiu als Comitès superiors de la nostra ciutat en el sentit d'oferir la col·laboració personal de tots els afiliats per fer roba de tota classe pels milicians del front de guerra.

PROPER MÍTING DE LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS (U. G. T.).

A finals de setmana es celebrarà a la nostra ciutat un míting d'orientació sindical i afirmació revolucionària dels elements afectes a la Unió General de Treballadors.

PER LA INSTAL·LACIÓ DE RADIO ALS COTXES-AMBULÀNCIA.

Ha estat ja oberta la Inscripció patrocinada per la Secció de Terrassa del Sindicat Nacional Ferroviari de la U. G. T. per recollir cabals a fi d’instal·lar la ràdio en els  cotxes ambulància que diàriament traslladen els ferits de guerra i malalts des del front d'Aragó a Barcelona. 

Creiem que tots els ciutadans voldran col·laborar a aquesta humanitària obra de procurar alleujar en el possible la situació dels nostres braus milicians.

No hay comentarios: