lunes, 6 de julio de 2020

L’Acció, dijous 10 de setembre de 1.936 pàg. 2


AL PUBLIC CONSUMIDOR D'AIGUA, AVÍS MOLT INTERESSANT.

El Comitè d'Incautació local del Sindicat únic regional de llum i força de Catalunya, Federació d'indústries d'Aigua, Gas i Electricitat, adverteix a tots els abonats d'aigua i als Comitès de Control de tots els rams, que havent-se incautat  aquest Comitè de la Societat Mina Pública d'Aigües i annexes, s'abstinguin a partir d'avui de fer efectiu cap rebut referent al pagament d'aigües, que no sigui revisat i avalat amb el timbre d'aquest Comitè.

RECAPTACIÓ QUE S’OBTINGUÉ EN UN BALL A PROFIT DELS HOSPITALS DE SANG.

Els joves organitzadors del ball a profit dels Hospitals de Sang, que tingué lloc el proppassat diumenge al Saló Catalunya, varen recaptar en el mateix 322'80 pessetes lliurades al Comitè d'Enllaç fent constar el seu agraïment al públic jovenívol, l’Orquestra «Good-Jazz», per la seva aplaudida actuació, i també a l’empresari del local, que el cedí amablement.

DONATIUS AL COMITÈ D'AJUT.

L'esmentat Comitè ens comunica que de les companyes Teresa Bosch, Conxa Gibert, Maria Martín, Matilde Meler, Rosa Sala, Teresa Brossa, Marina Llopart, Maria Sala, Miquela Meler, Soledat Duran, Clara Puiggròs, i Núria Morera, ha rebut el següent:

25 samarretes, 3 dotzenes de mitjons, una dotzena de mocadors, una capsa gran de pastilles de sabó i la confecció de tres dotzenes de calçotets.

Els dona públicament les gràcies.

ELS IMMOBLES INDUSTRIALS.

Es posa en coneixement dels propietaris i administradors dels immobles industrials, tals com fàbriques, tallers, magatzems, etc, l’obligació que tenen de portar a aquest Comitè d'Indústria, una declaració jurada dels locals esmentats, indicant el lloc on radiquen i si estan o no habilitats.

EL SOU DELS MILICIANS.

El Comitè d'Enllaç Antifeixista en la reunió celebrada el dia d'ahir va prendre el següent acord:

Tots els milicians que treballaven abans d'incorporar-se cobraran de les empreses i industrials el sou màxim de 70 pessetes, encara que el sou de què veníeu disfrutant fos superior.

En el cas de què el sou assignat fos inferior a les esmentades 70 pessetes, cobraran el mateix sou que percebien.

En cas de reducció de jornada i, per tant, de sou en els obrers que treballin a la casa, els milicians cobraran d'acord amb les citades reduccions.

ELS NOSTRES MILICIANS A ALCANYIÇ.

Sabem que les columnes «Francesc Macià» i «Lluis Companys» en les quals hi van cent quaranta terrassencs, han arribat sense novetat i amb gran entusiasme a Acanyiç.

De moment no tenim cap més notícia dels nostres conciutadans, els quals no dubitem que continuen amb la mateixa moral. Demà procurarem donar detalls més concrets d'aquests amics.

PROVISIÓ D'ARRÒS.

Des d'Amposta, possiblement demà al matí, arribarà a Terrassa, un important carregament d’arròs.

Per aquest motiu, tots els comerciants de la nostra ciutat, poden passar pel Comitè de Proveïments a fer efectives les seves comandes.

COBRAMENT DE BONS I VALS.

El proper dimecres, de 10 a 12 del matí, tots els comerciants de queviures poden passar pel Comitè d'Ajut, on cobraran els bons i vals que tinguin presentats a aquest Comitè.

No hay comentarios: