jueves, 30 de julio de 2020

L’Acció, dimarts 29 de setembre de 1.936 pàg. 2


Avis als familiars dels milicians d’E. R. de C. que siguin al front

Els familiars dels milicians d'E. R de C., que es troben al front, poden passar a cobrar llur subsidi corresponent a la setmana anterior, a les oficines de les milícies, primer pis de la Caja del Poble, en lloc d'anar com fins ara, a les oficines del Comitè de Defensa.

Demà dimecres, dia 30, de 10 a 1 del matí i de 4 a 7 de la tarda.

UNA INICIATIVA MOLT LLOABLE.

A proposta de la Secció de Terrassa del Sindicat Nacional Ferroviari (U, G. T.) la Unió Local de Sindicals Obrers (U. G. T.) ha obert una Subscripció especial destinada a proveir d’instal·lació de radio els dos cotxes hospital que actualment s'estan construint a Barcelona, i que efectuaran el servei diari des del front d'Aragó a Barcelona per evacuar els nostres ferits en la lluita contra el feixisme.

Han començat a afluir els donatius a aquesta iniciativa.

Creiem que tots els ciutadans voldran col·laborar a aquesta humanitària obra de procurar alleujar en el possible la situació dels nostres braus milicians.

ARRIBADA DE REFUGIATS.

Demà dimecres, a les dotze del migdia, arribaran al local del Socors Roig Internacional, Avinguda 11 de setembre, enfront Estació Tramvia, la primera expedició de 40 refugiats procedents d'Irun, els quals es desplacen a Terrassa per ésser atesos amb l'ajut de totes les forces antifeixistes —El S. R. I. El Comitè.

NOTA DEL CE.N.U., D'INTERÉS A LES ESCOLES PARTICULARS.

El Consell Executiu de l'Escola Nova Unificada recorda l'obligació ineludible que tenen tots els professors de les Escoles Particulars, de presentar una declaració jurada del material escolar que posseeixen, junt amb una declaració dels alumnes que assisteixen a les mateixes, consignant-hi les adreces i noms dels pares.

Es necessari que per tot el dia 3 d'octubre, aquestes declaracions estiguin a la nostra Secretaria per tal de donar per acabada, la feina d'estadística. Les escoles que a partir d'aquesta data no hagin fet tal declaració seran declarades de funcionament clandestí, i decretat el seu tancament així que sigui conegut el lloc del seu emplaçament. En les nostres oficines carrer GaliIeo 245 de 10 a 1 i de 4 a 8 són facilitats els impresos corresponents.

PROPER MITING DE LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS (U. G.T.)

A finals de setmana es celebrarà a la nostra ciutat un míting d'orientació sindical i afirmació revolucionaria dels elements afectes a la Unió General de Treballadors.

No hay comentarios: