lunes, 13 de julio de 2020

Front, 16 de setembre de 1.936, pàg 2


Notes locals

NOTA DEL COMITÈ DE DEFENSA

Per ésser d'un cas necessari, de la columna Alpina que sortirà pròximament, i dels milicians que estan lluitant al front, es prega a tots els que tinguin jerseis i mitjons de llana i demés objectes d'hivern, que els trametin a aquest Comitè de Defensa, que està instal·lat al carrer Francesc Macià, núm. 32. (Entregues a les oficines de Reclutament.) 

EI Comitè de Defensa Antifeixista

AMICS DE LES ARTS

El proper diumenge, dia 20, a les onze del matí, tindrà lloc en els Amics de les Arts el sorteig de les obres cedides a profit dels Hospitals de Sang de Catalunya.  

En la premsa local de la propera, setmana es publicaran els números premiats.

AVIS A TOTES LES ORGANITZACIONS DE LA U. G. T.

El Secretariat de la Unió Local de Sindicats Obrers de la U. G. T., fa avinent a totes les organitzacions afectes a la disciplina de la Unió General de Treballadors, de la necessitat que tenen d'enviar al Secretariat de Propaganda i Premsa totes les notes destinades a la premsa i a la ràdio, i tots els avisos d'actes a realitzar.

REUNIÓ DE LA F. E. T. E

La Delegació d'auxiliars de la F. E. T. E. de Terrassa convoca a tots els professors auxiliars, subalterns i similars, que venen dedicant-se a l'ensenyament, per una reunió que tindrà lloc demà dijous, dia 17, a les dotze en el local de l'Acadèmia Cots (Cremat,  27),  fent-los avinent, que de no assistir-hi i no enquadrar-se dins les normes vigents, no podran continuar exercint llur professió.

A TOTS ELS MESTRES OFICIALS DE LA COMARCA

La Delegació Local de la F. E. T. E. convoca a tots els mestres oficials del Vallès Occidental a una reunió general que es celebrarà el proper dissabte dia 19, a les 4 de la tarda en el local de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.) (ex-Círcol   Egarenc), per a tractar sobre els nomenaments de delegats locals i de les ponències en organització.

No hay comentarios: