viernes, 10 de julio de 2020

La Veu de Catalunya, 13 de setembre de 1.936, pàg. 9


El milicià Anicet Seró Ariol va contraure matrimoni amb la ciutadana i camarada Antònia Duran Colom. La cerimònia es verificà en el local del P.S.U.C., i al final el camarada Joan Mascaró del secretariat d’organització del P.S.U.C adreçà als nuvis un breu parlament, encoratjant-los i posant de relleu que la lluita del front ha d’estrènyer més els llaços que els uneixen. Tingué uns mots de salutació per als absents i les representacions que assistiren al acte.

Es posa a coneixement dels propietaris i administradors d’immobles industrials, tallers, fàbriques, magatzems, etc., l’obligació que tenen de portar al Comitè local d’Indústria una declaració jurada dels locals esmentats, indicant el lloc on radiquen i si estan o no habilitats.
Tots els comerciants de queviures posseïdors de vals prèviament presentats a les oficines del Comitè de proveïments a partir del vinent dimecres, de deu a dotze del matí, poden passar a cobrar-los al Comitè de referència.

El Sindicat Musical terrassenc, ha organitzat, per avui, a les onze del matí, al Cinema «La Rambla», un gran festival simfònic i de jazz a profit dels braus defensors de les llibertats.
El programa a executar serà el següent:

Concert per orquestra de corda: 33 professors.
Concert per orquestra de jazz: 14 professors.
Concert per Orquestra Simfònica: 50 professors.

En nom de la solidaritat envers els que lluiten contra el feixisme i les seves víctimes, s’espera l’assistència de tots els treballadors.

El preu d’entrada serà d’una pesseta.

El delegat-interventor del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Telefònica, Pere Foix, d’acord amb les organitzacions obreres, ha disposat que quedi normalitzat el servei de conferències telefòniques a tot Catalunya.

Els abonats podran celebrar-les des dels seus domicilis particulars, tenint en compte que els obrers telefònics, desitjant cooperar a l’ordenació de la Revolució triomfant i volen ocasionar el mínimum de molèstia als abonats, i al objecte de normalitzar totalment el servei telefònic, ha pres aquesta determinació a profit del públic en general.

Heus ací la relació de carrers als quals els ha estat canviat el nom:

El d’Alcalà Zamora, per Francesc Ascaso; el de Sant Pere, per Milícies Catalanes; el de Sant Cristòfor, per Amadeu Colldeforns; el de Sant Domènec, per Escultor Armengol; el de Sant Francesc, per Enric Fontbernat; el de Sant Joan, per Aviador Cabré; el de Sant Ildefons, per Magí Rodó; el de Sant Llorenç, per Ignasi Iglésies, el de Sant Valentí, per Valentí Almirall; el de Sant Quirze, per Màrtirs del 6 d’Octubre; el de Sant Isidre, per Pablo Iglesias; el de Sant Gaietà, per Josep Sunyol; el de Verge del Pilar, per 19 de juliol, i la Plaça de la Creu per Plaça del 16 de Febrer.

No hay comentarios: