sábado, 18 de julio de 2020

Front, 19 de setembre de 1.936, pàg 4


Els nostres camarades ferits

Els diversos companys que es troben hospitalitzats en l'Hospital General de Catalunya, a conseqüència de les ferides rebudes en les seves actuacions als fronts de combat contra el feixisme, van millorant i el seu estat actual permet creure que alguns d'ells els tindrem aviat entre nosaltres. Aquests camarades són Cahué, Ros, Martí, Mestres i Gómez, tots els quals han donat proves d'una gran moral, tan al front com, desprès de la seva baixa forçosa en les fileres dels combatents. 

Així mateix, es troba molt millorat, en franca recuperació, el company Ricard, greument ferit a Alcalà de l'Obispo fa ja molts dies. Aquest company està hospitalitzat a l’Hospital Militar de Barcelona.

El company Busquets, caigut els primers dies de la lluita als carrers de Barcelona, i que es troba a l'Hospital General de Catalunya, va millorant de la seva ferida, d'una manera lenta, però segura.

Finalment, el company Garcia, ferit lleument en la presa del Molino, al costat d'Amadeu Cahué, es troba entre nosaltres fa dies i el seu estat va essent més favorable cada dia.

A tots ells, "FRONT" adreça una salutació cordial, esperant que ben aviat els podrem veure reintegrats a la vida normal del partit.

CONVOCATORIA.

Es convoca a tots els Dependents Barbers i Perruquers a l'Assemblea que tindrà lloc el dia 21 del corrent a les deu del matí en el local social. Sant Francesc, 52. sota el següent ordre del dia:

Assumpte de gran interès per el ram.

Es suplica l'assistència.

AVÍS ALS TEIXIDORS AUXILIARS.

Se us convoca a la reunió general extraordinària que tindrà lloc el diumenge, dia 20 del corrent, a les deu del matí, per a tractar assumptes d'importància.

L'esmentada reunió es celebrarà en el domicili de l'associat Joan Ubach, Plaça Cinto Verdaguer, 20.
El Comitè.

No hay comentarios: