jueves, 16 de julio de 2020

L’Acció, dijous 17 de setembre de 1.936 pàg. 2


EL FESTIVAL DE LA S. C. JOVENTUT TERRASSENCA.

Demà divendres a les 10 del vespre, donarà començ el festival que a profit de les víctimes del Feixisme ha organitzat la S. C. Joventut Terrassenca al Teatre Principal.

Hi prendran part les diverses seccions de l'entitat que actuaran: I Massa coral; II Litúrgics; III Ballets; IV Danses; V Teatre.

AVIS

La comissió tècnica del ram de teixits del sindicat obrer de l’industria fabril i tèxtil (U. G. T.) convoca a tots els companys que formen part de Comitès de Fàbrica i Control, pertanyents a dit Sindicat, a la reunió que tindrà lloc el propvinent dissabte dia 19 a les 11 del matí en el nostre estatge Milícies Catalanes, 48, per tractar d'assumptes relacionats amb els dits Comitès.

AMICS DE LES ARTS.

El proper diumenge, dia 20 a les 11 del matí, tindrà lloc en els «Amics de les Arts» el sorteig de les obres cedides a profit dels Hospitals de Sang de Catalunya.

En la premsa local de la propera setmana es publicaran els números premiats.

OBERTURA DE LES ESCOLES DE PÀRVULS.

La delegació del C. E. N. U., es complau en fer públic que el proper dilluns dia 21 ja començaran a funcionar les escoles de pàrvuls  d'aquesta ciutat per bé que amb caràcter provisional en espera del pla general que molt aviat quedarà enllestit i permetrà donar escola a tots els infants de Terrassa.

SECCIÓ DE SASTRERIA DEL SINDICAT DEL RAM DEL VESTIR (U. G. T.)

Es convoca a tots els companys i companyes de la Secció de Sastreria del Ram del Vestir (U. G. T.) a la reunió que tindrà lloc demà divendres dia 18, a les 7 de la tarda, en el local social, Milícies Catalanes, 48 (ex Círcol Egarenc).

CONVOCATÒRIA DEL PLE DE LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS OBRERS (U. G. T.)

Per demà divendres dia 18, a les deu de la nit, queden convocats tots els companys efectius i suplents que formen part de la Junta Central de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.)

REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL SINDICAT DE TREBALLADORS SANITARIS (U. G. T.).

Per demà divendres dia 18, a les deu de la nit, queden convocats tots els metges, farmacèutics, llevadores, practicants i infermeres, a la reunió general extraordinària que es celebrarà en el local de la U. G, T., Milícies Catalanes, 48i (Ex-Círcol Egarenc).

CONTROL OBRER D’AUTOBUSOS DE TERRASSA.

Aquest control, junt amb els demés comitès constituïts, posa en coneixement, a tots aquells que tenien passis de lliure circulació que aquells queden anul·lats sense excepció.
El control Obrer d'Autobusos de Terrassa. El Comitè Revolucionari.

NO ES POT BADAR.

A les set del vespre d'ahir per haver-se enganxat en uns claus d'una paret, fou curada al Dispensari, la nena d'onze anys, Leonor Eixare domiciliada al carrer Galvany, 81. La susdita joveneta sofria unes ferides al colze i a la regió axil·lar dreta.

SUSPENSIÓ D'UNA CIRCULAR.

La circular del Comitè d'Indústria, que fou repartida entre les diverses fàbriques de la localitat, i que està datada en el dia 11 de l'actual mes, queda suspesa fins nou avís.

No hay comentarios: