jueves, 9 de enero de 2020

El Dia, edició dijous 16 d’abril de 1.936, pàg. 3


REUNIÓ DE L'ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS MUNICIPALS.

L'Associació d'Empleats i Obrers de l'Ajuntament de Terrassa i el seu Districte, ha convocat els seus associats a una reunió general extraordinària, que tindrà lloc el pròxim diumenge, a dos quarts de 11 del matí, en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial de la nostra ciutat en la qual, entre altres qüestions, es donarà compte de les gestions realitzades a Barcelona per la representació d'aquesta Associació, a fi de posar en marxa la federació.

ASSEMBLEES QUE HAN DE CELEBRAR-SE A L'A. D.E. I. T.

Avui dijous, a dos quarts de deu de la vetlla, es celebrarà a l'estatge social de l’Associació d'Empleats i Tècnics, l'anunciada assemblea de la secció d'Escriptori i Oficines.

Demà divendres, a la mateixa hora, es celebrarà una altra assemblea, exclusiva per als afiliats del ram de l'alimentació.

El punt neuràlgic d'aquestes assemblees, consisteix en la discussió i aprovació de la nova carta de treball, que serà presentada pel Front Únic d'Empleats Mercantils de Barcelona, en representació de la majoria de sindicals mercantils de la "província" de Barcelona.

EL VII SALÓ LOCAL DE FOTOGRAFIA.

La secció de Fotografia del Centre Excursionista local, ha convocat tots els aficionats a aquest art, a prendre part al VII Saló de Fotografia, 1936, que tindrà lloc en el local del Centre, dels dies 5 al 18 i el pròxim juliol.

La mencionada secció ha redactat les bases pertinents que condicionen l'accés de fotografies al Saló, les quals són d'interès per a tots els concursants.

EL PRÒXIM FESTIVAL DEL HOT CLUB.

Hot Club, l'entitat dels amics del jazz, anuncia per a abans de finals de mes, la celebració del seu tercer gran festival de jazz.

En aquest acte seran presentats dos destacats valors del jazz català, els quals oferiran un especial programa a honor del públic terrassenc.

Fetes les presentacions, finirà l'acte amb un selecte ball, constituint en conjunt un espectacle original, emmarcat dintre les característiques amb què s'ha especialitzat el Hot Club, i per a les quals ha estat format.

No hay comentarios: