sábado, 11 de enero de 2020

L’Acció, divendres 17 d’abril de 1.936 pàg. 2


RÀDIO FÉMINA.

El setè número, a radiar demà, dissabte, a tres quarts de dues de la tarda, des del micròfon de Ràdio Terrassa del suplement femení de «L'Antena», contindrà el següent sumari:

Editorial: L'aterratge d'Anny Mollison, per Carme Montriuol; Siluetes femenines: Mestre Hari, per Fina Stivill; Cal aprendre a educar, pel Doctor Emili Mira; Els dictats de La moda, crònica barcelonina, per Maria Antònia; Consells de l'Escola de Puericultura de Terrassa; Màximes educatives i consells útils per Antolina Boada.

PRÒXIMA VISITA.

La Penya Mary del Carmen d'aquesta ciutat està portant a terme l’organització d'una visita a uns coneguts Estudis Cinematogràfics de la Capital.

Donarem més detalls en properes edicions.

UN GOS FOLL MOSSEGA UNA DONA.

Empar Sans i Sants, de 53 anys, domiciliada a una torre de Les Fonts, aquest matí s'ha presentat al Dispensari Mèdic, per tal que li curessin una ferida que presentava a la canilla esquerra, produïda per la mossegada d'un gos segons sembla rabiós.

El fet ha estat denunciat al departament de Sanitat de la nostra ciutat, doncs el gos mossegaire fa dies que va perdut per aquells boscos i segons unes versions, dies passats fou mossegat altre gos que hom sap positivament que es troba tacat d’hidrofòbia.

CONFLICTE SOCIAL ARRANJAT.

Ahir vespre, després de laborioses discussions, queda definitivament solucionat el conflicte de la casa Barata i Caralt.

L’acord de solució tingué efecte al despatx de l’alcaldia, essent presents a la discussió les representacions obreres i patronal.

L’afer ha quedat solucionat mercès a la bona comprensió entre els obrers de l’esmentada casa i a les orientacions i indicacions de l’alcalde, senyor Morera.

PER LA FUNDACIÓ D'UNA COOPERATIVA DEL TREBALL.

En la reunió que ahir celebraren els obrers de l'antiga casa Bigués, en la qual havien de parlar de l’organització cooperativa, de la fàbrica susdita, després de detingudes discussions hom acordà en principi fer determinades gestions per tal que aquell projecte pugui anar endavant, i properament celebrar altre canvi d'impressions entre els futurs cooperativistes.

No hay comentarios: