domingo, 26 de enero de 2020

La Veu de Catalunya, 29 d’abril de 1.936, pàg. 4


A l’església parroquial de Sant Pere, la Secció Femenina de l’Associació Catalanista oferí una missa a la patrona de Catalunya, el dia de la Mare de Déu de Montserrat.

L’acte es veié molt concorregut, a desgrat de no formar part dels actes oficials amb que l’esmentada Secció honora els patrons catalans, cada any, actes que tindran lloc el pròxim diumenge.

Al camp del Amics F.C., en el transcurs del partit que jugaren els propietaris amb la J. Santperenca, l’àrbitre Anicet Peinado, de 28 anys, va xiular, per desgràcia seva, una falta que no fou vista amb bons ulls per tothom, la qual acabà amb un gol, circumstància que complicà la cosa tan enormement, que jugadors i públic, indignats, les emprengueren contra el dissortat àrbitre, que en sortí malparat.

Al Centre Mèdic se li aprecià una ferida contusa sobre l’arc superciliar i contusió de globus ocular dret.

Després, el Peinado pogué tornar a casa seva, a la barriada de Sants, carrer dels Jocs Florals, 138.

Les entitats excursionistes locals amb motiu de la III Acampada local a Can Garrigosa, que s’efectuarà el dia 24 del proper maig, han organitzat un concurs literari que es regirà sota les següents bases:

Primera. ─ Podran prendre part en aquest concurs tots els excursionistes terrassencs.

Segona. ─ El sol fet d’ésser concursant indica l’acceptació d’aquestes bases.

Tercera. ─ Els temes seran lliurats, però a base d’excursionisme i inèdits. No podran haver estat presentat en cap altre concurs.

Quarta. ─ Els treballs han de presentar-se en un sobre tancat, amb el lema a la part de fora i altre sobre tancat amb el lema, a l’interior del qual anirà el nom de l’autor. Es podrà lliurar a qualsevol de les entitats organitzadores.

Cinquena. ─ El temps d’admissió del 1er. Al 18 de maig.

Sisena. ─ El dia 24, a la tarda es llegiran els treballs en el lloc de l’acampada. Seran llegits per l’autor. En cas de no assistir-hi, podrà delegar una altra persona.

Setena. ─ Dels treballs premiats podran treure’n còpia les entitats organitzadores.

Vuitena. ─ El Jurat estarà compost pels senyors Enric Galí, Iu Pons, Joan Morral, d’Amics de les Arts i un representant de la comissió organitzadora.

Novena. ─ Els treballs premiats seran quatre.

Desena. ─ El Jurat estarà facultat per a resoldre tots els casos no previstos i la seva decisió serà inapel·lable.

No hay comentarios: