jueves, 9 de enero de 2020

El Dia, edició dimecres 15 d’abril de 1.936, pàg. 3


ARTISTA DE CAFE - CONCERT QUE MOR EN PLENA ACTUACIÓ.

Poc després de mitja nit i quan actuava en la gala del Cafè-concert "Sevilla", de la Rambla d'Egara, la vetlla del proppassat diumenge, l'artista Enric de Lara de la Vega, sofrí un intens atac cardíac que el deixà sense sentits damunt les taules de l'escenari.

Després dels moments d'alarma consegüents, els altres artistes i alguns concurrents, procediren a la pràctica d'alguns auxilis, que veient-se eren innecessaris i reclamava l'estat de l'artista un compte especial, es decidí recórrer als auxilis mèdics essent traslladat al Centre Mèdic, on en practicar el metge de torn l'oportú reconeixement, diagnosticà que l'artista havia mort ja.

El difunt actuava incidentalment al mencionat local de la nostra ciutat, i residia a Barcelona, al carrer Nou de la Rambla, 42.

AUTOBUS QUE ATROPELLA UNA DONA.

A les 9 de la nit del passat dissabte, quan passava pel carrer de Francesc Macià, un autobús del servei públic, va encalçar la veïna d'aquell carrer Josepa Turu, de 58 anys, casada, cansant-li importants lesions que varen ésser-li assistides al seu domicili pel doctor Domènec.

El fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal, el qual ho ha traspassat al d'Instrucció.

En dies subsegüents, sembla que l’atropellada continua en estat greu car entre les lesions es compta la fractura d'algunes costelles i filtres ferides de consideració.

AGRESSIÓ.

Esteve Alzina, de 25 anys, s'ha personal a mitja nit passada al Centre Mèdic, per tal que l'assistissin d'unes rascades que presentava a la cara. rebudes en el transcurs d'una baralla que sostingué amb un desconegut, que va agredir-lo ahir a la nit, al capdamunt de la Rambla d'Egara, fugint després, sense que l'agredit pogués reconèixer-lo.

FUTBOLISTES ASSISTITS AL CENTRE MÈDIC.

Ahir, a dos quarts de 8 del vespre, varen ésser traslladats al Dispensari Mèdic. Lluís Belmonte, de 10 anys, el qual resideix a Sabadell i Benet Peña, de 25 anys, domiciliat al carrer Major de Sant Pere, 28, de la nostra ciutat, els quals resultaren lesionats en el transcurs d'un encontre de futbol, en sofrir una forta topada, amb les corresponents caigudes.

El primer resultà amb ferides a l'ull dret i excoriacions a l'avantbraç dret i el Peña, presentava; una ferida contusa a la cresta ilíaca dreta, essent assistits al mencionat lloc pel metge de torn, passant després als seus respectius domicilis.

No hay comentarios: