domingo, 19 de enero de 2020

L’Acció, divendres 24 d’abril de 1.936 pàg. 2


FERIDA EN FEINES CASOLANES.

La ciutadana Pilar Rosera, de 36 anys, domiciliada al carrer Sant Gaietà, 7, ahir a la tarda al Dispensari li curaren una ferida tallant a l'avantbraç dret, que se la produí amb un ganivet mentre estava feinejant al seu domicili.

ACCIDENT AUTOMOBILISTIC.

Quan guiant el cotxe de la seva propietat, es dirigia a ta nostra ciutat. Narcís Piquer, de 38 anys, domiciliat a la Plaça de Tetuan (Barcelona), 6, en ésser a les immediacions de Can Figueres, en un revolt sobtat de la carretera, se li bolcà el cotxe, sense que el Piquer, malgrat que es donà compte d'allò que anava a succeir, pogué evitar-ho.

De resultes de l'accident. el barceloní sofria una forta contusió al costal dret.

Amb l’ajuda d'unes perdones que passaven, el Piquer tornà a posar el cotxe a la seva posició normal trobant tot i que el terrabastall passat, el motor seguia funcionant amb normalitat.

Per aquest motiu, pogué seguir el seu viatge, arribant a la nostra ciutat, dirigint-se ràpidament e| Dispensari, on el metge de torn el curà.

JOVES QUE MARXEN DEL SEU DOMICILI.

Els ja coneguts Josep Ortega i Joan Sànchez, que com saben els lectors foren deixats anar en llibertat el passat dimecres, i que ahir un d'ells ja havia estat denunciat al Jutjat Municipal, per amenaces contra el seu amo, ahir el vespre abandonaren els seus respectius domicilis, dirigint-se a Barcelona, on sembla pensen dur a terme les seves proeses.

Aquesta fugida l'han denunciada aquest migdia els seus pares a la Comissaria.

CAIGUDA.

Aquest matí, de resultes d'haver sofert una caiguda mentre corria han curat al Dispensari el jovenet de 12 anys, Francesc Beules, domiciliat al quarter de la Guàrdia Civil.

Presentava una ferida de regular de consideració al dit índex de la mà dreta.

DIUMENGE A LA TARDA BALL A LA CASA DEL POBLE.

El proper diumenge, malgrat escaure's la celebració de les eleccions, i contra el costum, a les sis de la tarda es celebrarà l'acostumat ball diumenger en el saló de festes de la nostra Casa del Poble.

Cal consignar-ho, per tal que arribi a general coneixement.

No hay comentarios: