domingo, 12 de enero de 2020

El Dia, edició dissabte 18 d’abril de 1.936, pàg. 2


ATROPELLAMENT.

Ahir vespre, a les 9, quan es dirigia al seu domicili del carrer de la Rutlla, 63, el jove de 24 anys, Pere Mayoral, fou envestit per un automòbil, quan passava per la Rambla d'Egara, sofrint una caiguda com a resultat de l’atropellament, sortosament sense greus conseqüències.

En caure a terra, se li trencaren les ulleres que portava, pel qual motiu resultà amb algunes petites ferides tallants al rostre, que junt amb altres contusions i excoriacions a diverses parts del cos, li foren assistides al Centre Mèdic, pel facultatiu de torn.

Una vegada practicades les cures pertinents, l'atropellat pogué retornar al seu domicili.

CICLISTA QUE ATROPELLA UN TRANSEUNT.

A les 11 d’aquest matí, a la Plaça Clavé, el ciclista Pere Margenat Vives, de 18 anys, domiciliat a la Carretera de Matadepera, 68, muntat en la bicicleta de la seva propietat, ha atropellat Tomás Farran Miserachs, de 55 anys, que viu al carrer Sant Valentí, 144, causant-li algunes lesions de poca importància, que li han estat assistides al Dispensari Mèdic.

El fet ha estat denunciat.

AVIADA DE COLOMS QUE PASSARA PER DAMUNT LA NOSTRA CIUTAT.

Comunica la Federació Columbòfila Catalana, que demà diumenge, tindrà lloc una aviada de coloms missatgers a Bellpuig en direcció a Barcelona, i essent possible que algun d'ells s'extraviés en el trajecte, es fa públic que no és permesa la captura ni es pot retenir-ne cap, sense donar-ne el corresponent avís a les Autoritats, tota vegada que aquests coloms estan sota la protecció del Ministeri de la Guerra.

NOI MOSSEGAT PER UN GOS.

Ahir a les 8 del vespre, fou assistit al Centre Mèdic el noi de 9 anys. Josep Lázaro i Puerta, que resideix a Can Fatjó, el qual presentava una ferida per mossegada de gos, a la cuixa esquerra.

No hay comentarios: