lunes, 13 de enero de 2020

La Veu de Catalunya, 18 d’abril de 1.936, pàg. 4


L’Associació d’Empleats i obrers de l’Ajuntament de Terrassa i el seu districte

Ha convocat els seus associats a una reunió general extraordinària que tindrà lloc demà diumenge, a dos quarts d’onze del matí, al saló de sessions de la Casa Consistorial d’aquesta ciutat, en la qual, entre altres qüestions, es donarà compte de les gestions realitzades a Barcelona per la representació d'aquesta Associació, a fi de posar en marxa la federació.

Quan passava pel carrer de Francesc Macià, un autoòmnibus del servei públic va atropellar la veïna  d’aquell carrer Josepa Turu de 58 anys, casada. Li causà importants lesions que van ésser-li assistides al seu domicili pel doctor Domènec.

El fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal, el qual ho ha traspassat al d’Instrucció.

Sembla que la atropellada continua en estat greu, car entre les lesions es compta la fractura d’algunes costelles i altres ferides de consideració.

Amb motiu de celebrar-se l’ofici i misses per a l’etern repòs de la malaguanyada compatrícia, senyora Rosa Petit compatrícia, vídua de Salvador Ragón i Armengol, s’ha reproduït la viva manifestació ciutadana de condol que ocasiona el seu traspàs, ocorregut el dia 3 d’aquest mes.

A l’Església Parroquial del Sant Esperit s’han congregat les nombrosíssimes amistats i coneixences de què gaudia a la nostra ciutat la difunta per a tributar un piadós record a tan benvolguda ciutadana.

Ni cal dir com reiterem cordialment la nostra condolença a l’afligit fill de la finada, el nostre estimat amic i company Baltasar Ragón, i la fem extensiva als familiars tots i els recomanem cristiana resignació.

A. C. S. La senyora Rosa Petit i Piera.

Poc després de mitja nit i quan actuava a la sala del cafè-concert «Sevilla», de la Rambla d’Egara, l’artista Enric de Lara de la Vega sofrí un intens atac cardíac que el deixà sense sentits damunt les taules de l’escenari.

Després els moments d’alarma consegüents, els altres artistes i alguns concurrents procediren a traslladar-lo al Centre Mèdic, on el metge diagnosticà que l’artista havia deixat d’existir.

El difunt actuava incidentalment al susdit local d’aquesta ciutat residia a Barcelona al carrer Nou de la Rambla, 42.

No hay comentarios: