domingo, 26 de enero de 2020

El Dia, edició dimecres 29 d’abril de 1.936, pàg. 2


EL PRIMER DE MAIG NO FUNCIONARAN ELS AUTOBUSOS.

La Companyia local d'Autobusos, ens prega anunciem que durant el pròxim divendres, Festa del Treball, deixaran de prestar els serveis normals, els cotxes de la seva companyia, amb motiu de la diada.

ELS BARBERS, PERRUQUERS I PENTINADORES FARAN FESTA EL PRIMER DE MAIG.

L'Associació patronal de barbers, perruquers i pentinadores. ens prega posem en coneixement del públic en general, que demà passat, divendres. Diada del Treball, tots els establiments del seu ram romandran tancats, per a celebrar la mencionada festa.

ELS FORNERS, TAMBÉ FARAN FESTA, EL PRIMER DE MAIG.

L'Associació local de flequers, participa a tot el públic, que durant la Diada del Treball que tindrà efecte el pròxim divendres, romandran tancats tots els establiments de venda de pa i conseqüentment no es practicarà l'acostumat repartiment de pa a domicili.

NOIA OUE CAU.

Al Centro .Mèdic, fou ahir assistida d'una contusió al colze esquerre, la noieta de 10 anys, Conxa Segura, domiciliada al carrer Cremat, 21.

La mencionada lesió va rebre-la en sofrir una caiguda a la via pública.

NOI MOSSEGAT PER UN GOS.

Ahir, al migdia, fou conduït al Dispensari Municipal el noiet de 14 anys d'edat, Joan Torres Ramos, el qual acabava d'ésser mossegat pel gos de la casa ".Scherdel i Cª." que li causà algunes ferides a la cuixa esquerra.

Una vegada assistit, pogué retornar al seu domicili del carrer Infant Martí, 149.

LA QUESTIÓ DE LA CASA BLASI.

Aquest matí, han continuat en la mateixa actitud els obrers de la fàbrica de gèneres de punt "A. Blasi Canela", abstenint-se de concórrer al treball i continuant la seva vaga de protesta, pels motius que ahir expressàrem.

A l'Alcaldia s'han reunit a dos quarts de 9, una comissió d'obrers de la mencionada casa i la part patronal de la mateixa, tractant de solucionar el conflicte existent.

La necessitat d'haver de traslladar-se a la capital l'alcalde senyor Morera, ha motivat que la reunió hagués d’ésser interrompuda per a ésser represa quan les parts afectades ho creguin convenient.

No hay comentarios: