viernes, 31 de enero de 2020

L’Acció, dimarts 5 de maig de 1.936 pàg. 2


LES ACTIVITATS DE LA NOSTRA JOVENTUT D’ESQUERRA.

La Joventut d’Esquerra «Estat Català» de la nostra ciutat ha organitzat una atractiva vetllada per al proper divendres, la qual amb seguretat serà ben acceptada per tots els seus socis i simpatitzants i en general per aquelles persones que amb la seva presència vulguin cooperar la festa esmentada.

Aquesta vetllada consistirà en una sessió de cinema amateur, la qual portarà a terme l’aficionat local i bon amic nostre Baltasar Plans.

Primerament serà projectada la pel·lícula «Metròpolis» força coneguda i que tant d’èxit obtingué quan la seva projecció per la modernitat que representava en aquella ocasió i també pel mercat caire i fons social que conté «Metròpolis». Serà projectada exactament de la forma coneguda i naturalment pels mateixos artistes.

A continuació el nostre company J. Puig Arnaus, farà un parlament relacionat amb un tema d’actualitat juvenil.

Acte seguit seran projectades les dues revistes de cinema amateur de l’aficionat Plans. La primera consistirà en una cinta d’excursions, i la segona creiem que desvetllarà força interès entre els nostres amics, doncs en ella hi ha diverses visions de festes de la nostra ciutat que creiem que plauran força. Ja ho detallarem en una propera edició.

Sabem també que serà instal·lat un potent altaveu, per tal que durant el transcurs de les projeccions hom pugui escoltar música.

La Junta de la Joventut invita tot el poble republicà a aquest acte que serà gratuït, doncs desitja d’aquesta forma donar a conèixer les seves activitats de joventut i de propagació de la cultura.

CONFERÈNCIA EN EL CENTRE CATALANISTA REPUBLICÀ.

Prosseguint el Cicle iniciat pel Dr. Bosc Gimpera, el dijous vinent donarà una Conferència amb el tema «Política i Burocràcia», el President de les joventuts del Partit, Rafael Tasis i Marca.

Anirem facilitant als lectors, detalls de l’important acte que s’anuncia.

TERRASSA A LA FIRA DE MOSTRES DE BARCELONA.

Tingué lloc el passat dia 30 d’abril a l’Alcaldia una reunió de les entitats «Institut Industrial» i «Unió Comercial», presidides per la nostra primera autoritat senyor Samuel Morera i el delegat oficial de la Fira de Barcelona senyor Jaume Sabater, per a tractar de la cooperació de la nostra ciutat a dita manifestació comercial.

Per les impressions que es tenen, sembla que aquest certamen revestirà gran importància, i pels dits motius, pol donar-se per segur que Terrassa tindrà el seu pavelló.

No hay comentarios: