viernes, 3 de enero de 2020

L’Acció, dimarts 7 d’abril de 1.936 pàg. 3


REUNIÓ AL CENTRE EXCURSIONISTA.

El Centre Excursionista, es complau en convocar a tots els associats, a la reunió que tindrà lloc avui, a les 10 de la vetlla, en el seu estatge social.

UN ACTE IMPORTANT A RADIO TERRASSA.

Un veritable esdeveniment per Ràdio Terrassa, el constituirà la clausura del cicle de conferències organitzades pel seu Consell Directiu en el curs 1.935-36, i la inauguració oficial de les reformes de l’emissora.

L’acte tindrà lloc el diumenge de Pasqua, dia 12 del corrent mes, a les quatre de la tarda, sota la presidència de l’Honorable senyor Ventura Gassol, Conseller del Cultura, el qual ha accedit desinteressadament a la demanda de Ràdio Terrassa.

ACCIDENTAT LLANÇAMENT D’UN LLOGATER.

Amb motiu d’un deshauci que s’anava a efectuar a la casa número 57, del carrer Blasco de Garay, domicili de Bernardí Royes, ahir a la tarda es formà un grandiós grup de gent davant de la susdita casa, grup que en diversos moments adquirí enormes proporcions.

Hom comentava de diverses maneres l’actitud presa pel jutjat municipal, el qual, segons allò que deien els reunits, ja sabia que el Royes no podia pagar el lloguer de la casa.

Els comentaris seguiren tota la tarda, fins que degut a unes gestions portades a terme per l’alcaldia, s’aconseguí que el deshauci fos suspès.

Casualment passà una camioneta de guàrdies d’assalt que procedent de Sabadell es trobava de pas per la nostra ciutat. Llavors les persones que es trobaven allà prengueren algunes actituds poc respectuoses. Amb tot, no passà res.

Prop de les set del vespre, els reunits es dirigien en manifestació a l’Ajuntament, on després d’entrevistar-se una comissió amb el senyor Morera, es dissolgueren pacíficament.

Per les referències que aquest matí ens han donat al Jutjat Municipal, sembla que aquest llançament ja ha estat suspès unes quinze vegades. Sembla que el primer tingué efecte el mes d’abril de l’any passat. Així és que ja fa més d’un any que l’acte d’ahir es venia prorrogant.

PER VIATJAR SENSE BITLLET.

Aquest matí han estat detinguts dos individus que viatjaven sense bitllet per la línia del Nord, han estat portats a la Comandància Municipal, on el senyor Carramiñana als ha amonestat convenientment.

No hay comentarios: