viernes, 24 de enero de 2020

L’Acció, dimarts 28 d’abril de 1.936 pàg. 2


EL ROBATORI D’AVUI.

Com de costum, avui hem de ressenyar altre robatori comés a la nostra ciutat.

Aquest s’ha perpetrat a la casa número 30 del carrer Salmerón, domicili d’Antoni Ubach.

En aquesta casa, el passat diumenge a la tarda, per tal de fer unes visites sortiren els habitants de la mateixa. Els lladres aprofitaren aquest interval de temps, destruint el pany de la porta del carrer i penetrant a l’interior. Ací ho regiraren tot, i després de causar alguns danys als mobles i altres estris de la casa, se n’emportaren diverses joies, tres rellotges i un bitllet de 50 pessetes. El valor total d’allò robat ascendeix a unes 1.000 pessetes.

El fet com es natural ha estat denunciat a la policia, lloc on han tramés el robatori al Jutjat d’Instrucció.

PER NO MATAR S'ENTREGA A LA POLICIA:

Abans d’ahir, es personà a la Comissaria de policia, un individu que digué anomenar-se, Antoni Major i Martí, veí del poble d’Olesa, Sense que en aquell lloc li preguntessin res, entregà una pistola, manifestant que desitjava que l’empresonessin, doncs si així no ho feien acabaria per matar a un industrial d’Olesa anomenat Joan Margarit, el qual l’havia deixat sense feina, ja fa uns dies.

Com sigui que aquest estrany personatge no tenia llicència per fer ús de l’arma que entregà a la policia, fou detingut tal com desitjava i a continuació ingressà a la presó del Passeig.

Ha estat posat a disposició del Jutjat d’Instrucció.

BARALLA ENTRE DUES DONES.

Per motius desconeguts ahir a la tarda sostingueren una baralla, Agripina Lora i Montserrat Villafranca, les quals estan domiciliades a la fàbrica de la Amoníac, segons sembla a la mateixa estada.

Resultà amb una lesió al dit índex de la mà esquerra, l’Agripina, la qual no en sortí amb més grans danys per vertader miracle, doncs la Villafranca li tirà una grossa pedra que no tocà per casualitat.

VAILET QUE CAU I ES LESIONA.

Mentre corria per l’interior de l’escola on va, s’entrebanca i caigué de cap a terra, el jovenet de 12 anys, Miquel Ferrer, domiciliat al carrer Roca i Roca, 17.

Al Dispensari li curaren una ferida al pòmul esquerra.

No hay comentarios: