lunes, 27 de enero de 2020

L’Acció, dijous 30 d’abril de 1.936 pàg. 2


SOLUCIÓ DEL CONFLICTE OBRER DE CAL BLASI CANELA.

Després d'unes entrevistes que durant la tarda d’ahir es celebraren a l’alcaldia entre el patró de la casa Blasi, i uns obrers comissionats de la mateixa raó social, quedà solucionat el conflicte que estaven sostenint els obrers esmentats des de feia dos dies.

Els obrers del torn de nit, ja iniciaren el treball ahir mateix, a les nou del vespre. Amb tota normalitat s'han reintegrat també al treball els restants  obrers dels torns diürns.

La solució que ha estat acceptada per ambdues parts, és l’acomiadament de l’obrer que el patró Blasi havia llogat sense tenir en compte els restants obrers que des de fa un any estan fent temporades de festa.

MOSSEGAT PER UN GOS.

Per haver estat mossegat per un gos al muscle esquerre, ahir a la tarda curaren al Dispensari el vailet de 14 anys, Joan Torres, domiciliat al carrer Infant Martí, 119.

RECITAL DE GUITARRA PER A DIUMENGE.

Diumenge dia 3 a la tarda, tindrà lloc una «Sessió musical» s «Amics de les Arts» a base d’un recital de guitarra a càrrec del joveníssim artista barceloní Antoni Francisco Serra.

UNA ENQUESTA DE «LA TERRA».

El periòdic «La Terra» portaveu de la Unió de Rabassaires, publica en el seu darrer número la resposta a l’enquesta oberta per aquell setmanari sobre la vigent Llei de Contractes de Conreu, feta pel nostre amic Enric Torres, conseller de l’Ajuntament popular, la qual publicaren en una anterior edició.

L’ATUR DE LA JORNADA DE DEMÀ.

L’atur de demà, amb motiu de la diada social del primer de maig serà complet a Terrassa.

Els forners també ens comuniquen que s’associaran a la diada fent festa.

Les oficines de telègrafs, per ordre de la superioritat, romandran tancades.

L’oficina de Correus repartirà solament la correspondència urgent.

No hay comentarios: