miércoles, 15 de enero de 2020

L’Acció, dimarts 21 d’abril de 1.936 pàg. 2


LA CASA FONTCUBERTA ROBADA.

Abans d’ahir vespre, mentre estava fora del seu domicili el ciutadà Eduard Fontcuberta, entraren lladres a la seva casa número 81, de la carretera de Martorell. Encara que les notícies que es tenen d’aquest robatori són un xic confuses, sembla que els lladregots, després de destrossar diversos calaixos i altres mobles, s’emportaren unes 300 pessetes en papers de banc, i diverses joies de la mestressa de la casa.

Aquest robatori fou denunciat per telèfon a la Comandància, desconeixent-se, per tant, pormenors del robatori.

La denúncia ha estat tramesa al Jutjat d’Instrucció.

SUBHASTA D’UNS EDIFICIS INDUSTRIALS.

Per al dia 16 del proper mes de maig està anunciada la subhasta de l’edifici d’una fàbrica instal·lat a la cruïlla dels carrers Pare Llauradó i Comerç, i altre edifici instal·lat al carrer Comerç.

El primer està valorat en 40.000 pessetes i el segon en 10.000. Aquesta subhasta s’efectuarà amb el 25 per cent de rebaix, doncs ja és subhasta de segona convocatòria.

REUNIÓ DEL RAM DE CONSTRUCCIÓ.

Demà es reuniran al local del Cor «Els Amics», a les nou del vespre, els obrers del Ram de la Construcció.

Parlaran d'assumptes de tràmit, entre ells el nomenament de nova Junta, i també el nomenament d'un delegat per al pròxim Congrés de la C. N. T.

REUNIÓ DELS METAL·LÚRGICS PER AVUI.

Els obrers metal·lúrgics de la localitat, celebraran assemblea general aquest vespre, al local de la Joventut Terrassenca.

Aquests obrers a més de discutir un extens ordre del dia, nomenaran un delegat per al Congrés de la C.N.T.

CONFERÈNCIA SUSPESA.

Per coincidència amb el míting del Front d'Esquerres, ha estat suspesa la conferència que havia de donar Armand Obiols, sota el tema: «Catalanisme», el dijous vinent en el Centre Catalanista Republicà.

Aquest acte serà celebrat pròximament en dia i hora que s’anunciarà.

No hay comentarios: