viernes, 3 de enero de 2020

L’Acció, dilluns 6 d’abril de 1.936 pàg. 2


TRAGIC SUICIDI D’UNA CONCIUTADANA.

Prop de la una d’aquesta matinada, el vigilant del carrer del Passeig, s’ha vist amb la desagradable sorpresa de trobar-se davant del cos d’una dona que tota plena de sang gemegava estesa a terra. Pel que ha pogut deduir, tot seguit s’ha donat compte que es tractava d’un suïcidi, doncs la desgraciada s’havia llançat del balcó de la casa número 4, del susdit carrer.

Immediatament s’han donat ordres per tal que la suïcida fos traslladada al Dispensar Mèdic cosa que ha efectuat la Creu Roja. Unes persones han trucat a la casa on vivia la infortunada. Ningú ha respost. Sembla que en el moment de l’intent de suïcidi, la dona es trobava completament sola.

Al Dispensari Mèdic, l’ha curada el metge Sala. Sofria la desgraciada, ferides contuses al genoll esquerra i cara. També presentava la fractura del maxil·lar inferior, com també estava presa d’un col·lapse de caràcter greu.

Després de curada la interfecta la Creu Roja l’ha traslladada a l’Hospital, on ha mort aquest matí després de grans sofriments.

La víctima s’anomena Maria Argelich i Casals, casada, i té 34 anys d’edat. Segons el que hem pogut esbrinar, es tracta d’una dona que tenia les facultats mentals pertorbades. També sabem que avui havia d’ingressar al manicomi.

CAPTURA I EXPULSIÓ D’UN CAPTAIRE.

A dos quarts de set del vespre del passat dissabte, el cap dels guàrdies municipals senyor Carramiñana, detingué en ple Raval de Fermí Galan, un individu d’aspecte miseriós que corria veloçment, talment com si el perseguissin.

Portat a la Comandància, manifestà que fugia de la de la persecució d’un guàrdia municipal, que li havia prohibit demanar caritat dins el Mercat de la Independència.

Unes hores més tard, el susdit captaire, anomenat Dídac Moliné, de 11 anys, sense domicili, fou expulsat de la nostra ciutat.

ASSISTIT AL DISPENSARI.

Dissabte fou curat al dispensari el jovenet de 14 anys, Antoni Segura, domiciliat a la carretera de Rellinars, 190. Sofria l’arrencament de l’ungla del dit mig esquerre.

CAU DAMUNT D’UNS VIDRES.

Mentre estava jugant la nena de 3 anys, Carme Guasch, domiciliada al carrer Transversal, 306, caigué sobre una ampolla trencada produint-se una extensa ferida a la cama dreta, a la qual fou necessària l’aplicació de diversos punts de sutura, quan un xic més tard la curaren al Dispensari Mèdic.

No hay comentarios: