jueves, 16 de enero de 2020

El Dia, edició dimecres 22 d’abril de 1.936, pàg. 2


Sant Jordi i la Festa del Llibre

Demà. com és sabut, s'escau la diada patriòtica de Sant Jordi junt amb la que per a nosaltres és també festa de la cultura catalana, la Diada del Llibre.

Sabem que els establiments de venda de llibres preparen la festa a la nostra ciutat amb l'entusiasme de tots els anys.

Hi haurà, com de costum, les exposicions intenses de volums i les parades de llibres al carrer per a oferir al ciutadà la bella i dignificadora temptació. Cal esperar que demà cap terrassenc no deixarà d' adquirir, almenys, un llibre, i si pot ésser català per a homenatjar la diada en la seva doble significació patriòtica i cultural.

Sant Jordi i la Festa del Llibre. Que l'èxit de la Diada constitueixi una nova afirmació de l'esperit catalanista de Terrassa.

LOCAL POLÍTIC CLAUSURAT.

Ahir, a la nit, la policia va personar-se al local de la Penya Ibèrica situat al carrer de Ramon Pont, on després d'efectuat un registre, practicà la clausura del mateix, per ordre superior.

ORDRE D’ALLIBERAMENT.

Avui han estat posats en llibertat provisional, els dos jovenets Joan Sánchez Ruiz i Josep Ortega Escobar, els quals, com es recordarà, foren detinguts el proppassat dissabte a la nit, quan intentaven cometre un robatori en el despatx de la bòbila de la casa Sagués Donadeu i Companyia.

S'ACOSTA LA FIRA.

Pròxim el primer diumenge del mes de maig en el qual té lloc la tradicional fira de Primavera, en el nostre Passeig hi han fet aparició ja, les primeres barraques i llocs d'atraccions.

La Fira s'escau, doncs. enguany, el diumenge dia 3 de maig.

No hay comentarios: