lunes, 27 de enero de 2020

El Dia, edició dijous 30 d’abril de 1.936, pàg. 2


JA NO HI HA LLOC PER A NOVES PARADES, A LA FIRA.

Parlant amb el cap de la Guàrdia municipal, senyor Carramiñana, ens ha dit que estava molt enfeinat amb les qüestions de la fira.

—Cal atendre moltes peticions de permisos, estendre’ls, vigilar...

—Se n'han rebut moltes, d'aquestes peticions per a instal·lar parades?, preguntem.

—Totes ja, ens respon. I en dir totes, entengueu que vull dir que a la fira no hi ha un sol pam disponible per a instal·lar-hi res.

I afegeix:

—Passa el de cada any. El Passeig de Garcia Hernández, és insuficient per a poder atendre les nombroses peticions de venedors interessats en muntar parada.

—Hi ha masses mongetes, per a fan poca olla, conclou en to humorístic, el senyor Carramiñana.

Veritablement, al Passeig hi ha una gran activitat, preparant-se per a la nostra fira de Primavera. Són moltes, ja, les parades que una volta muntades, ja actuen, en el Passeig. Hom hi anuncia un home clavat de mans i peus, tirs al blanc i a tots els colors, "caballitos" i altres indústries de diversió.

Preveiem doncs, una bona Fira, aquesta vegada.

A TELÈGRAFS DEMÀ FARAN FESTA.

La Direcció local de Telègrafs, ens prega fem avinent que, per ordre de la Superioritat, durant el dia de demà romandran tancades les oficines expenedores de telegrames.

EL SINDICAT DE TURISME.

Tenim notícia que es va ràpidament a la constitució del Sindicat d'Iniciativa i Turisme a la nostra ciutat, retardada a conseqüència dels esdeveniments d'aquests últims mesos.

Els treballs per a la creació d'aquest organisme a Terrassa es troben força avençats i, segons els nostres informes, tot fa preveure que dintre poc el Sindicat de Turisme serà un fet en aquesta localitat.

UNA CONFERÈNCIA SOBRE COOPERATIVISME:

Aquest vespre, a les 10, el nostre compatrici, En Narcís Llorach. donarà una interessant conferència en el local de la Joventut Terrassenca. sobre el tema "La cooperació a Catalunya".

Aquest acte, que és públic, pertany a la sèrie de converses organitzades per la secció de Cultura de la mencionada entitat.

No hay comentarios: