martes, 28 de mayo de 2019

Crònica Targarina (Tàrrega) 26/10/1935. Pàgina 9


DEL MUNICIPI

Sessió del 21 Octubre

A proposta de la presidència es fa constar el goig amb què la Corporació ha vist els elogis amb què el susdit Cap dedica a Tàrrega.

Es llegeix un escrit de l'Administració de l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau assabentar que d'ací en avant no seran atesos els malalts que presentin un certificat d'indigència amb el compromís d'abonar solament un petit període de dies d'estada. puix el mínim que s'exigirà serà el d'un mes d'estada, prorrogable per altres terminis.

El Sr. Trepat proposa posar-ho en coneixement de la Federació de Municipis Catalans, ja que als Ajuntaments de la província de Barcelona no se'ls obliga al pagament d'estades de malalts i als de la resta de les comarques existeix un tracte desigual fent-los pagar les mentades despeses.

S'acorda quedar enterats d'una carta del President de la societat coral «La Alianza», de Terrassa, donant les gràcies per la llaçada que els hi ofrenà la Corporació municipal.

La Junta del Foment de Mercats assabenta que ha nomenat als Srs. Josep Salvadó i Antoni Piqué per a formar part de la Comissió que ha d'entendre en la qüestió de facilitar mitjans econòmics a la dita entitat; la Cambra de Comerç als senyors Joan Gómez i Ramon Novell i l'Associació de Contribuents nomena als Srs. Francesc Fité i josep Castellà

No hay comentarios: