jueves, 30 de mayo de 2019

L’Acció, edició dimarts 29 d’octubre de 1935, pàg. 2


JUDICI CONTRA LA INFANTICIDA TERESA MALET.

En la Secció quarta de l'Audiència, a porta tancada i davant els jurats del districte de Terrassa ahir es vegé el judici contra Teresa Malet i Vendrell, acusada d’infanticidi.

Segons les conclusions del fiscal, la processada estava servint en la llibreria Atenea del carrer Jaume Jover i hagué de deslliurar. Per tal d’ocultar la seva deshonra intentà d’estrangular el seu fillet, però no pogué aconseguir-ho i aleshores agafà un ganivet de cuina i l’escorxà. Després llançà el cadàver del nadó a la llauna de les escombraries.

Poques hores després era descobert l’infanticidi. Durant la tramitació del sumari la processada confessà el delicte.

 Ahir en l’acte del judici La Malet digué que no recordava res de tot allò que se li preguntava.

Després de les proves, el Tribunal popular es retirà a deliberar i emeté veredicte de culpabilitat.

Obert el Tribunal de Dret, informaren les parts i la sala va dictar sentència condemnant la processada a un any, vuit mesos i 21 dies de presó menor.

Tenim entès que els ciutadans del Jurat trobaren excessiva la pena dictada.

FURT D’UNA BONA PICOSSADA DE DINERS.

Aquest matí ha ingressat a la presó el jove de 16 anys. Emili Martí i Martínez, domiciliat a la carretera de Martorell. 160. el qual ahir a les quatre de la tarda, robà del ciutadà, Antoni Vuelvalà, amb domicili al carrer Newton, 31, unes 750 pessetes.

Segons sembla, el Martin amb una clau especial penetrà al domicili del Vuelvalà. Ací, després d'espanyar varis calaixos i armaris, en el fons d'un bagul trobà les pessetes esmentades.

El fet ha estat denunciat al Jutjat d'Instrucció.

LLADREGOT ALLIBERAT.

Aquest matí ha estat posat en llibertat provisional, Rafael Clarasó, de 25 anys, domiciliat a Barcelona al carrer Migdia, 15, primer, el qual estava a la presó local, a conseqüència d'un furt comés contra un ciutadà de la nostra ciutat.

No hay comentarios: