sábado, 25 de mayo de 2019

El Dia, Edició dilluns 21 d’octubre de 1.935, pàg. 2


CAPITOL DE CICLISTES ACCIDENTATS.

Ahir, a les dotze del mati, Demetri Gener, de 19 anys, domiciliat al carrer de Colom, 232, prop de la casa de camp "Can Roura", fou atropellat per una bicicleta que descendia a gran velocitat, muntada per Domènec Díaz i Didac Pérez, ambdós de 18 anys, domiciliats, respectivament, al carrer de Lepanto, 13 i a la vila de Rubí.

Atropellat i ciclistes rodolaren per terra, resultant tots tres contusionats. Un cotxe particular els conduí al Dispensari de la nostra ciutat, on foren assistits degudament.

El Gener, sofria ferides avulses a vàries parts del cos i els ciclistes, el primer, ferides contuses en ambdós braços i l'altre ferides avulses a la barba i avantbraç esquerre. Desprès de practicada la primera cura, els accidentats passaren als domicilis respectius.

Tots tres ferits regressaven de cercar bolets.

L'atropell ha estat denunciat al Jutjat Municipal.

També a la una de la tarda d'ahir, per haver sofert una caiguda a la Carretera de Matadepera, el ciclista de 20 anys Frederic Alcaraz, hagué d'ésser curat al Dispensari. Presentava una ferida contusa a la regió parietal.

CAIGUDES.

Dissabte passat a la tarda, reberen assistència facultativa ai Centre Mèdic a conseqüència d'haver sofert caigudes a la via pública, Agustí Lleonart, de 55 anys, casat, amb domicili al carrer de l'Era, 3, d'una forta contusió al peu esquerre i Marc Mula de 13 anys, domiciliat al carrer de Sant Francesc, 77, d'una ferida contusa a la barba.

TROBALLA D'UN CADAVER.

Aquest migdia ha estat descobert al fons del barranc de Vallparadís. al peu mateix d'una de les arcades del pont del Passeig, el cadàver d'una xicota de 24, anys, anomenada Josefina Ester i Gonzalez, que estava de serventa a la casa número 22 del Passeig de Garcia Hernàndez.

LES FULLES D'AFAITAR

A conseqüència d'haver-li lliscat la fulla d'afailar amb la qual pelava un codony, el nen d'onze anys, Joan Vicente, que viu en una caseta dels ferrocarrils del Nord, va produir-se una fonda ferida a la regió tenar esquerra, la qual li fou curada al Dispensari Mèdic.

No hay comentarios: