miércoles, 29 de mayo de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 27 de octubre de 1.935, pàg. 21


Penetraren lladres a la casa del Carrer Martín Díaz, marcada amb el número 67, on viu Josep Panàs i Adell, de 37 anys, casat. Li robaren tres rellotges, dos de polsera, senyor i senyora respectivament, i un altre de butxaca, un moneder amb 8 pessetes i dues guardioles que contenien 5 pessetes.

Igualment es perpetrà un robatori al domicili de Joan Padró i Olivé, carrer Jodis, 34, el qual es trobà a mancar un rellotge, un canari i unes claus.

També, després de saltar la paret del pati de dos metres d’alçària i violentar una finestra penetraren lladregots al domicili de Josep Cirera i Maiol, carrer Infant Martí, 125. En tornar aquest al migdia a casa seva, es trobà amb la desagradable sorpresa que li havien regirat els mobles i robat 35 pessetes.

Tots aquests robatoris, foren denunciats a la Comandància municipal. Les gestions que efectuà donaren per resultat la detenció dels seus autors: una banda de vailets de 8 a 12 anys d’edat, capitanejats pel més petit de la colla.

La Secció de Propaganda de la Unió Local de Grups de la F.J.C., ha organitzat un curs per a propagandistes, que es desenrotllarà (a. D.) durant els mesos de novembre i desembre.

Les matèries que componen aquest curs, són: Organització i tècnica fejocista. Apologètica, Oratòria i redacció, i Cicles d’Estudis religiosos i socials. A més, alternant-se amb les lliçons, es donaran conferències de caràcter general a càrrec de conegudes persones competents.

Després de laborioses gestions portades a terme pels directius del nostre Club, en col·laboració  amb les primeres autoritats locals, ha estat concedida per part de la Superioritat l’ordre de reobertura del terreny de joc del Terrassa F.C.

No hay comentarios: