miércoles, 29 de mayo de 2019

L’Acció, edició dilluns 28 d’octubre de 1935, pàg. 2


AHIR A LA JOVENTUT TERRASSENCA.

L'homenatge al veterà cantaire Jaume Raventós celebrat la nit passada per aquesta entitat, ha constituït una veritable festa d'afecte i d’estimació envers la conseqüència i activitat de l’homenatjat.

Obrí l'acte i ell justificà davant els oients el president de l'entitat senyor Mur. El programa de la festa es desenvolupà amb encert, guanyant-se l’interès de l'Auditori.

A l'homenatjat, en rememorança  de l’acte, hom li féu ofrena d'un escaient pergamí, firmat per tots els cantaires del cor. El pergamí és una notable obra artística, treballat pel distingit dibuixant C Torrella.

Ens associem cordialment a aquest homenatge, pel molt que el creiem merescut i estimulant per a l'obra coral de la Joventut Terrassenca.

ENTRE SABADELL I BARBARÂ UNA NOIA CAU DEL TREN I QUEDA MORTA

Quan es dirigia a Barcelona, amb un tren de la línia del Nord, abans d'ahir vespre entre Sabadell i Barbarà, Victòria Giralt, de 19 anys d'edat, va caure per la porta a la via i va rebre greus ferides de les quals va morir al cap de pocs moments. Amb un auto particular l’accidentada va ésser duta al Dispensari Municipal de Sabadell, però a l'arribar-hi a tres quarts de nou, era ja cadàver.

La interfecta era filla de Saragossa i vivia a la Torre dels Pardals, 6, de Barcelona, cap a la Barriada d’Horta.

Havia pujat al tren a la nostra ciutat i, segurament per imprudència, va sofrir l’accident mortal.

ELS JOCS NO PROHIBITS.

A la secretària particular de l'Alcaldia, aquest matí ens ha estat facilitada la següent nota:
«Es fa públic que els jocs considerats no prohibits podran ésser jugats fins a les dues de la matinada els dies feiners i fins a les tres les vigílies i dies festius.

L'horari abans esmentat haurà de complir-se amb la màxima puntualitat, castigant-se els infractors».

ACCIDENT DOMÈSTIC

Aquest matí, mentre estava fent estelletes per al foc, ha tingut la desgràcia de fer-se una ferida de consideració a la mà esquerra amb la destral, la noia de 18 anys Concepció Bruzo, domiciliada al carrer Emili Soler, 29. Sofria ferides als dits índex i mitjà de la mà esquerra.

No hay comentarios: