martes, 14 de mayo de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 5 de octubre de 1.935, pàg. 9


Hom assegura que el proper dilluns, a la nit, vindrà el discutit poeta García Lorca, a Amics de les Arts, a inaugurar les «Tertúlies literàries».

Es celebraren al Conservatori de Música els exàmens ordinaris presidits pel director del Conservatori, mestre Joaquim Pecamins, pel sots-director, mestre Comelles i Ribó, i per altres professors de l’entitat docent.

Ha circulat per la ciutat el rumor que per part dels periodistes esportius locals s’ha llançat la iniciativa de crear un setmanari exclusivament esportiu.

La iniciativa ha esta recollida favorablement i s’estan fent les gestions preliminars per a portar a terme el projecte.

Pròximament es celebrarà una reunió, a la qual seran convocats a més dels redactors esportius esmentats, els presidents de totes les entitats esportives terrassenques, esportius i aficionats amb l’objecte que exposin llur parer i iniciatives.

Julià Rodarte, sense domicili efectiu, que feia dies que es trobava detingut a la nostra ciutat, fou traslladat a Alcalà d’Henares, on ingressarà a la casa de Treball allí instal·lada, amb l’objecte de complir la condemna que l’autoritat competent li dictà com a vagabund i malfactor.

No hay comentarios: