miércoles, 22 de mayo de 2019

El Dia, Edició divendres 18 d’octubre de 1.935, pàg. 2


PER FI, EL RETORN D'ARMES ALS CAÇADORS.

L'Alcaldia ha rebut avui la tan sospirada comunicació de la Comandància General de la Quarta Divisió, autoritzant el retorn de les armes de caça que han dormit aquests mesos en una de les dependències de la Casa Consistorial.

Dilluns començarà la repartida a Ca la Ciutat, de 4 a 8 de la tarda, i continuarà tots els dies laborables de la setmana a les mateixes hores.

Cal tenir present que no es lliurarà cap arma sense la presentació de la llicència corresponent, legalitzada per la Quarta Divisió tal com disposa el vigent Reglament general d'armes i explosius.

LA CONFERENCIA DE DIUMENGE DEL DOCTOR BERGOS RIBALTA.

Hi ha gran expectació per a escoltar la conferència pública que diumenge, a les onze del matí, donarà al saló de sessions de l’Ajuntament el doctor Bergós Ribalta, professor de la Facultat de Medicina, qui dissertarà sobre guerra química.

Entre els nombrosos dispositius que es projectaran durant la dissertació, figuren unes interessants fotografies de combatents mutilats pel gas tòxic anomenat iperita, el qual serà presentat en tubs especials a l'audilori.

LES OFIClNES DEL CARNET ELECTORAL.

Hom adverteix al públic que demà, dissabte, de 4 a 8 de la tarda, romandran obertes les Oficines d'expendició del Carnet electoral, instal·lades en el carrer de la Palla, números 12 i 14 baixos de la Comissaria de Policía.

No hay comentarios: