miércoles, 22 de mayo de 2019

L’Acció, edició divendres 18 d’octubre de 1935, pàg. 2


VISITA AL MUSEU DE LES ARTS DECORATIVES.

L'Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis, realitzarà el vinent diumenge, dia 20, al matí, una interessant visita al Museu de les Arts Decoratives (Palau de Pedralbes).

Es sortirà a les nou del matí, amb els F. C. de Catalunya. Per sol·licitar detalls i efectuar inscripcions, adreceu-vos a l’Estatge Suplementari de l’Associació, Sant Pere, 56, primer, fins demà dissabte a dos quarts de nou de la vetlla.

PASSAVOLANT FERIT

Ahir a la tarda fou curat al Dispensari, Francesc Cortés i Gutiérrez, de 36 anys, sense domicili, el qual presentava una important ferida a l’avantbraç dret.

Segons sembla aquesta ferida ja se la produí a Saragossa. No en feu cabal i la mateixa s'infectà de mala manera.

BARALLES AMB LESIONS.

Pels volts de les nou del matí d’avui, de resultes d'una disputa que ha anat seguida d'una baralla, al Dispensari Mèdic han hagut d'assistir la conciutadana Dolors Vives, de 37 anys, domiciliada al carrer de la Igualtat, 27. Aquesta baralla ha tingut efecte amb una seva companya per assumptes, segons sembla, de treball.

El metge de torn del Dispensari li ha curat una ferida contusa al cap i altre de menys consideració a la cuixa esquerra.

El fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal.

LA FUNCIÓ DE DEMÀ A LA CASA DEL POBLE.

No ens reca pas de recomanar als nostres lectors que es fixin amb l'anunci d'aquesta mateixa edició de la funció que la companyia valenciana d' Enric Picher representarà demà vespre a la Casa del Poble. I no ens reca recomanar aital obra, perquè sabem que és d'un gran contingut social, i que de la mateixa en fa una gran creació la companyia Picher.

Esperem que tots els aficionats al bon teatre no mancaran demà a aquesta excepcional representació.

GARCÍA LORCA JA HA VINGUT A TERRASSA.

Per fi, Garcia Lorca, el cèlebre poeta, ahir estigué a Terrassa amb motiu de la representació que de la seva «Yerma» es feia al Teatre Alegria.

Finit l’acte, el poeta i la insigne actriu Margarida Xirgu, anaren a passar unes hores de tertúlia als «Amics de les Arts», cenacle amical que es perllongà fins molt tard.

No hay comentarios: