viernes, 3 de mayo de 2019

L’Acció, edició dijous 26 de setembre de 1935, pàg. 2


L'EMPLAÇAMENT DELS GRUPS ESCOLARS, PROBLEMES D'ESTÉTICA i EL CARNET ELECTORAL, SEGONS L'ALCALDE SENYOR HOMS.

Aquest matí l’alcalde gestor senyor Homs, ha sostingut una conversa amb els informadors.

Aquesta, després de saludar-lo, li han preguntat si tenia quelcom d’interès per a comunicar-les-hi.

─No ha contestat el senyor Homs.

Un informador li ha preguntat.

—No es reuní l'altre dia amb la Junta de Museus?

—Es veritat ha dit l'alcalde. L'altre dia celebràrem una reunia, juntament amb els senyors de la Junta de Museus. S'havien de nomenar dos representants del Municipi. Foren nomenats els senyors Puigbó i Bonet.

—En la mateixa reunió, ha continuat dient el senyor Homs, acordàrem fer una visita e| pròxim divendres a les 3 de la tarda a les Esglésies Romàniques de Sant Pere. Ens reunirem al pati de la parròquia. Crec que hi ha intenció de fer algunes reformes, a dintre d'unes de les esglésies.

—Un cop feta aquesta visita ens dirigirem als terrenys, cedits per la vídua Roca i Roca, arran del pont de Vallparadís, respecte els quals existeixen uns projectes que els assenyalen l'emplaçament de grups escolars, Estudiarem sobre el terreny si verament son viables aquesta projectes.

—Per últim, també el mateix divendres, visitarem la Cartoixa del Vallparadís, a l'Interior de la qual hi ha el projecte d'instal·lar-hi un Museu.

Un altre informador li ha preguntat.

 —I del carnet electoral què?

—Ah. Podeu dir, que el pròxim dilluns començaran a funcionat unes oficines als baixos de la Comissaria del carrer de la Palla. En aquest lloc hi haurà cinc o sis empleats que atendran als ciutadans en allò relacionat amb el carnet. També hi haurà un fotògraf.

Amb això ja ho saben ─ha acabat dient—Ja cal que ara vostès comencin a fer propaganda.
I amb aquestes paraules hem acabat la Conversa d'avui amb l'alcalde.

No hay comentarios: