domingo, 5 de mayo de 2019

L’Acció, edició dissabte 28 de setembre de 1935, pàg. 3


NOTA DE L’ALCALDIA SOBRE EL TANCAMENT DE LES FONTS PÚBLIQUES

L’Administració de la «Mina Pública de Aigües de Terrassa» amb data d’avui, ha tramés a aquesta Alcaldia el següent comunicat:

«Aquesta Administració es creu en el deure de notificar-li que a fi de posar en servei els nous Clarificadors de la Mina Baixa, així com el nou aparell esterilitzador de les aigües, es veurà obligada a deixar sense aigua les fonts públiques que s'assorteixen d’aquesta procedència, els vinents dies 1 i 2 d'Octubre».

El que es posa a coneixement dels ciutadans als efectes del seu enterat.

AUXILIAT PER CAIGUDA.

Pels volts de les set del vespre d'ahir, al Dispensari assistiren al jove de 30 anys, Julià Ortiz, domiciliat al carrer Nou, 51.

Sofria una extensa ferida contusa al cap, produïda per una caiguda que sofrí en plena via pública.

ACCIDENT.

Mentre estava arreglant els frens d'un carro, el ciutadà Joan Casabella, de trenta anys. Domiciliat al carrer Infant Martí 43, posà sense adonar-se'n el teló del peu esquerra a la rodera d'altre carro. Aquest reculà  un xic i agafà el peu del Casabella, produint-li una important ferida contusa al taló susdit.

Fou auxiliat al Dispensari.

MATRIMONI CIVIL.

Aquest matí, han contret enllaç matrimoni civilment, en el Jutjat Municipal de la nostra ciutat el conciutadà Joan Mangot de la Chica amb la bella senyoreta, Teresa Casanovas i Balsells.

La nostra enhorabona.

No hay comentarios: