martes, 14 de mayo de 2019

El Dia, Edició dilluns 7 d’octubre de 1.935, pàg. 2


ROBATORI.

A un quart de deu del mati d'avui, s'ha personat a la Comissaria de Policia, Joan Llovet i Argemí, de 21 anys, que viu a la Rambla d'Egara, 244, i com a repressentant de la fàbrica de gèneres de punt Eduard Carreras, i Taló situada en un solar de la Carretera de Montcada, 218, ha denunciat que s'havia comès un robatori a la mateixa.

Per a cometre el fet els lladres saltaren una tanca del carrer de Baldrich. Després amb un pic intentaren violentar una porta, peró en veure que resistia, optaren per trencar dos vidres, un de cada finestra, introduïnt-se a l'interior.

En aquest lloc no trobaren res de valor i aleshores es traslladaren al primer pis. Aqui, s'apoderaren de 65 pessetes en metàl·lic i 15 dotzenes de mitges valorades en unes 400 pessetes.

La policia efectua recerques per al descobriment dels autors del robatori.

ACCIDENT D’AUTO.

Cap al tard del passat dissabte succeí un accident automovilisme a la Carretera de Sabadell en un revolt situat prop de la casa de camp "Els Bellots". El cotxe propietat i conduit per Ramon Roig, amb domicili a la nostra ciutat, va anar a topar violentament contra el marge de la Carretera, a conseqüéncia d’una falsa maniobra efectuada pel xofer.

El Roig va resultar il·lès de l’accident, pero no dos dels seus acompanyants que resultaren lesionats.

Un d’ells anomenat Lluis Puig habitant al carrer d’Azcàrate, ha resultat amb una ferida contusa al cap. L’altre es diu Angel Aguilaniedo, comptable de la casa Joaquim Juncosa. Sofreix algunes contusions en diverses parts del cos.

El cotxe resultà amb seriosos desperfectes.

No hay comentarios: