lunes, 13 de mayo de 2019

L’Acció, edició dissabte 5 d’octubre de 1935, pàg. 2


INCENDI SOFOCAT EN EL SEU INICI

A la una de la nit passada s'inicià un incendi a l’American Bar del carrer de Sant Pere.

Mentre estava feinejant en la preparació dels ressopons el cuiner d'aquell establiment, se li encengué l'oli d'una grossa paella i en intentar treure-la de la cuina el líquid li vessà i les flames prengueren en tol el compartiment.

Sortosament per a tots, la intervenció ràpida dels parroquians que es trobaven al bar sinistrat, els quals se les emprengueren amb galledes d’aigua contra les flames, pogué sufocar en els seus inicis un incendi que amenaçava amb estendre’s  ràpidament.

De resultes d’aquest minúscul foc, en resultà amb cremades el cuiner de l’American Bar, anomenat Celestí Ametlla, el qual intentà apagar les flames quan aquestes estaven en el seu inici.

Fou curat a les dues de la nit al Dispensari Mèdic, on li apreciaren ferides de segon i tercer grau al cap i avant-braç dret com també algunes cremades a la mà dreta.

Avui a les onze del matí ha estat curat de segona intenció.

REVISTA ANUAL DELS RESERVISTES DE L'EXÈRCIT

Es recorda a totes aquelles persones que els pugui  interessar que des del passat dimarts es passa als posseïdors de la cartilla militar, la revista d'enguany a la dependència del negociat de quintes del nostre Ajuntament de 7 a 8 del vespre.

També es passa a la caserna de la guàrdia civil. En aquest lloc l’horari és matí i tarda.

ELS SORTEIG DE RECLUTES.

Durant el dia de demà tindrà lloc a Barcelona el sorteig dels quintos d'enguany.

El diumenge vinent, tindrà efecte el sorteig dels quotes, sorteig que es celebrarà a la caixa de reclutes, número 26, enclavada al carrer Sicília, 18.

COMENÇA EL CURS AL CONSERVATORI DE MÚSICA

EI pròxim dilluns dia 7 del corrent començaran al Conservatori de Musica les tasques docents, segons I ‘horari que hi estat fixat  a la taula d'avisos.

El curs que va a començar es l’onzè que porta a terme el Conservatori.

No hay comentarios: