domingo, 19 de mayo de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 15 de octubre de 1.935, pàg. 22


Tres subjectes, elegantment vestits han descendit a l’estació del Ferrocarrils de Catalunya custodiats pels mossos d’Esquadra de Sant Cugat del Vallés. Han estat traslladats al Jutjat d’Instrucció local.

Els detinguts són els autors del robatori de vestits d’home que es perpetrà als magatzems de Can Jorba, de la Plaça de la República, segons han declarat en ésser interrogats al Jutjat. S’anomenen Gil Gil Pérez, Perfecte Ballester Ballester i Rossend Montiel Blanquer, tots naturals de València.

La Junta de Govern de la «Caixa d’Estalvis de Terrassa» ha acordat celebrar com en anys anteriors, la festa d’ «El Dia Universal de l’Estalvi» el dia 31 del corrent, i entre altres donatius que ha acordat fer, afavorirà amb una imposició de cinc pessetes tots els fills de vídues pobres, més petits de 14 anys, els pares del quals hagin mort a Terrassa.

El Cos de la Creu Roja, durant el passat mes de setembre, ha prestat els serveis següents:
Trasllat de malalts a l’Hospital de Sant Llàtzer, 7; trasllat de ferits al susdit establiment, 1; cadàvers traslladats al dipòsit judicial, 2; trasllat de malalts a fora de la ciutat, 10. Total, 20 serveis.

No hay comentarios: