viernes, 3 de mayo de 2019

El Dia, Edició dijous 26 de setembre de 1.935, pàg. 2


D’UN ROBATORI

Ahir informavem del robatori comés a la casa número 8 del carrer del Teatre, domicili del senyor Ramon Alegre.

Amb referència a aquest fet, podem dir que el total dels objectes robats es valoren en unes 5.000 pessetes, segons el detingut inventari que s'ha efectuat.

Els malfactors no s'emportaren les joies de més valor, perquè la família Alegre adoptà la precaució d'amagar-les sota les fundes de quatre sillons, ja en previsió d'algun robatori.

En metàl·lic, únicament s'emportaren els diners que trobaren a les guardioles dels infants de la casa.

La policia efectua gestions encaminades a descobrir els autors del robatori.

NEN LESIONAT.

Mentre jugava davant del seu domicili, Linneus, 138, el nen de 5 anys Lluís Martínez i Horta va topar amb el seu rostre contra la testa d'un seu amic, produint-se una ferida contusa a la cella esquerra.

Ahir, a les set de la tarda, va rebre assistència facultativa al Dispensari Mèdic.

GESTIONS EN PRO DELS POBRES MUTILATS TERRASSENCS.

L'Alcaldia, actualment efectuà determinades gestions encaminades a aconseguir que els pobres esguerrats de la localitat puguin vendre un cupó semblant al dels cecs, el qual ha començat a vendre's amb notable èxit a Barcelona.

DENUNCIA PER ROBATORI.

Per part de Sebastià Valldeperas i Torruella, de 35 anys, domiciliat a la Plaça del Dr. Zamenhoff, 4, lloc on té establert un establiment multiforme, ha estat cursada a la Comissaria de Policia una denúncia per robatori d'un rellotge polsera marca "Donil".

L'acusat és un individu anomenat Josep Sumell i Carreras, domiciliat al carrer de Salvà. Segons el denunciant el Sumell usa un rellotge “Doniet", que va robar-li del seu establiment fa uns dies.

DISPESERS: es necessiten en casa particular. Habitacions independents amb dret a bany. Pensió completa 175 a 200 pessetes mensuals. Raó: Carrer Creu, 15, 1° 1ª (de 2 a 4 tarda).

No hay comentarios: