lunes, 27 de mayo de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 25 de octubre de 1.935, pàg. 18


Passa ja de dues-centes el nombre d’escopetes de caça, tornades als seus propietaris.

S’ha personat a la presó local el jutge militar senyor Martín Peñalver. Ha comunicat als processats detinguts per l’assassinat i atracament del pastor Joaquim Baldó que el sumari d’aquest fet havia passat a la Jurisdicció Ordinària, per haver-se’n inhibit l’autoritat militar.

Formant part de la Delegació Diocesana, en representació del Centre de Joventut d’Acció Catòlica, ha marxat a València, per tal d’assistir a la VI Assemblea de Joventuts d’Acció Catòlica, que se celebrarà al Balneari de Cofrentes del 24 al 27 del corrent, el jove Jaume Amat i Badrinas, directiu de l’esmentada entitat local.

A causa d’haver sofert el conferenciant la fractura d’una cama, en un accident automobilístic, ha estat ajornada la conferència que el doctor Enric Irazoqui havia de donar, al Casino del Comerç, sobre el tema «El sentir de la vida. El matrimoni i les pertorbacions mentals»

Al Centre Social s’ha celebrat l’acte d’obertura de les pliques que contenien els noms dels autors de les fotografies i ressenyes premiades en els Concursos organitzats amb motiu del Romiatge terrassenc a Montserrat.

Els autors resultaren ésser els següents:

De la col·lecció de fotografies, «Romiatge» (primer premi), Josep Cardellach.

De la col·lecció «Voldria ésser sempre amb Vós...» (tercer premi) Alfons Ribas.

De la col·lecció «Pelegrinatge» (accèssit), Francesc Puig Mirosa.

I de la col·lecció «Un viatge a Sant Jordi» (premi especial del Funicular Aeri a Sant Jeroni), Jaume Torres Padrós.

De la ressenya «Regust de menta florida» (primer premi) Joan Abelló Llac.

I de la ressenya «Romiatge a Montserrat» (premi principiants), Manuel Palet Calvet.

A continuació van ésser llegides pels respectius autors, les ressenyes premiades, que foren molt aplaudides, i es repartiren els magnífics premis concedits per aquests Concursos i pel de Rams.

No hay comentarios: