jueves, 16 de mayo de 2019

El Dia, Edició dijous 10 d’octubre de 1.935, pàg. 2


CRIDA A UNA CIUTADANA.

S'interessa, com més prompte millor, la presentació de Montserrat Molina, veïna d'aquesta localitat, al Negociat Fiscal d'aquest Ajuntament, per a posar-la en antecedents d'un assumpte qui li interessa.

RELACIO DE SERVEIS PRESTATS PER LA CREU ROJA.

El Cos de la Creu Roja de la nostra ciutat, durant el passat mes de setembre ha prestat els serveis següents:

Trasllat de malalts a l'Hospital de Sant Llàtzer, 7; trasllat de ferits al mateix establiment, 1; cadàvers traslladats al dipòsit judicial, 2; trasllat de malalts a fora de la ciutat, 10. Total, 20 serveis.

ASSISTITS AL DISPENSARI.

Ahir, el noi de 10 anys, Gabriel Puig, domiciliat a la Carretera de Montcada, va rebre assistència facultativa al Dispensari Mèdic. Presentava una ferida amb arrencament de l'ungla del dit índex de la mà dreta, que va produir-se en encloure's el dit on una porta del seu domicili.

A conseqüència d'una caiguda que sofrí a La Barata, menlre cercava bolets, a les sis d'ahir a la tarda fou curat al Dispensari d'una ferida contusa a la cella esquerra Jaume Rodó, de 41 anys, casat, habitant al carrer de Wall, 151.

Aquest matí, d'una ferida contusa a l'avantbraç dret en el seu terç mig, Maria Cruz, de 35 anys, habitant al carrer Ample, 151, ha hagut d'ésser curada al Centre Mèdic.

REUNIO DEL PATRONAT D'HOMENATGE A LA VELLESA.

A les set de la tarda de demà, al despatx de l'Alcaldia es reunirà el Patronat d'Homenatge a la Vellesa per a tractar d'assumples relacionals amb l'obra del Patronat i del programa de campanya de l'any pròxim.

No hay comentarios: