domingo, 5 de mayo de 2019

L’Acció, edició divendres 27 de setembre de 1935, pàg. 2


A PLENARI.

Hi estat elevada a plenari la causa numero 510 per Ia mort del pastor Joaquim Baldó, a la carretera de Terrassa a Viladecaballs en la qual causa hi ha nou processats, entre ells, dues dones.

CONCERT PER LA BANDA A L'HOSPITAL

Diumenge vinent. a les deu del matí, la Banda Municipal donarà un concert a l’Hospital del St. Llàtzer, amb el programa següent:

«Molinos de Viento, Luna.

«Alborada gallega», Montes.

«El baile de Luis Alonso». Giménez.

«Antònia», (Sardana)» Serrat.

«El Petit Peret», Mercader.

OPERADA A BARCELONA.

Ahir, a la Clínica del doctor Atienza de Barcelona, sofrí una important intervenció quirúrgica la conciutadana Na Conxita Caldés esposa del nostre amic i soci de «Fraternitat Republicana» en Josep Ballet. Avui ens hem assabentat, amb goig, que dintre la gravetat del seu estat la malalta ha observat una lleugera millora.

Esperem que en breu l'amic Ballet tindrà la seva amantíssima esposa en plena salut.

ASSISTIDA AL DISPENSARI

Ahir, a les dues del migdia, el metge de torn del Dispensari, curà a la nena de tres anys. Margarida Valls, domiciliada al carrer Viveret, 17.

A l’esmentada nena li extragueren un cos estrany que li penetrà al conducte auditiu.

CINEMA AMATEUR A L'ESCOLA CHORAL.

Aquest vespre, al saló de festes de l'Escola Choral de la nostra ciutat, es celebrarà una selecta sessió de cinema amateur, a càrrec del conegut cineasta local Agustí Fabra.

El programa de la sessió constarà de tres films. «XII Diada de Germanor a la Mata» (Reportatge). «Un campament a Sant Maurici» (Excursionisme) i Folklore (Danses i festes de Catalunya. Quatre bobines).

No hay comentarios: