sábado, 18 de mayo de 2019

El Dia, Edició dissabte 12 d’octubre de 1.935, pàg. 2


LA FESTA DE LA RAÇA

Avui amb motiu de la celebració de la Festa de la Raça i seguint les ordres emanades del Govern de la República, a la nostra ciutat han vagat les oficines públiques.

En els edificis públics, durant tot el dia han onejat les banderes catalana i republicana.

HOME ATROPELLAT PER UN COTXE

El cotxe de luxe número 60.628, matrícula B, propietat de Josep Soler i Fonoll d’aquesta localitat, que veloçment passava pel pont del Passeig de Garcia Hernàndez, a les set de la tarda d’ahir, va atropellar Joan Padrós i Ferrera, de 58 anys, casat, habitant al carrer de Miquel Vives, 120, qui anà a parar a uns metres de distància a conseqüència de la patacada que li donà l’auto.

Fou traslladat al Dispensari Mèdic pel cotxe de la casa Baumann S. A., ou fou degudament assistit. Sofria forta commoció cerebral, cruiximent general i vàries contusions i erosions en diverses parts del cos.

Després de practicada la primera cura, el ferit passà al seu domicili.

S'ha cursat denúncia de l'atropell al Jutjat d'Instrucció.

TOPADA

A la cantonada que formen els carrers de Manuel Azaña i Raval de Fermí Galan a la Plaça de Granados, a les tres d'ahir a la tarda toparen els camions números 46.138 i 49.465 propietat, respectivament, de Pere Mollet, domiciliat al carrer de Columela. 15 i Trinitat Martínez, habitant al Raval de Fermí Galan, 43.

Per bé que la topada fou de pronòstic, cap dels ocupants dels vehicles resultaren lesionats. Els cotxes resultareu amb seriosos desperfectes.

El Jutjal Municipal ha estat assabentat del fet.

DESPATX DE LOCALITATS.

En el saló cafè del Centre Social continua el despatx de localitats per a l'extraordinària obra "El Cardenal", que amb una presentació mai vista serà posada en escena demà, diumenge tarda i nit.


No hay comentarios: