sábado, 25 de mayo de 2019

El Dia, Edició dimars 22 d’octubre de 1.935, pàg. 2


EL RETORN D'ARMES ALS CAÇADORS.

Ahir, de les quatre a les vuit de la tarda, l'autoritat gobernativa de la nostra ciutat efectuà el primer lliurament d’armes als caçadors Terrassencs, que les havien depositades a la Casa Consistorial, seguint les ordres dictades per l’autoritat militar.

Des de bon començament, l'animació de caçadors al vestíbul de Ca la Ciutat fou exlraordlnària. En total, ahir es retornaren un centenar d'armes als seus propietaris.

Avui, durant quatre hores ha continuat el retorn, havent-se lliurat unes 86 escopetes, els propietaris de les quals havien estat inclosos en una llista que anit es féu pública.

AUTOPSIA D'UN CADAVER.

El metge forense senyor Cadafalch, aquesta tarda ha practicat l'autòpsia al cadàver de la serventa Josefina Ester i Gonzalez, de 24 anys, que ahir al migdia fou descoberta, ja cadàver, al peu d'una arcada del pont del Passeig.

El Jutjat d'Instrucció local ha continuat instruint les diligències corresponents relacionades amb aquest afer.

QUANTITATS TROBADES A LA VlA PUBLICA.

A la Comandància Municipal s'hi troben dipositades dues quantitats en metàl·Iic que foren trobades a la via pública, les quals seran lliurades a qui acrediti haver-les perdudes.

UN GITANO DE MAL GENI

Per una petita qüestió s’embrancare en una disputa que degenerà en baralles, Antoni Massagué, de 42 anys, casat, habitant a la Font de la Cogullada, i un gitano domiciliat a la nostra ciutat. Aquest darrer va causar una forta contusió al colze esquerre del Massagué, que li fou curada al Dispensari Mèdic.

CAIGUDA D’UN CICLISTA.

Aquest matí s'ha presentat al Centre Médic el ciclista Francesc Carreras, de 33 anys, domiciliat al carrer de la Societat, 18, qui sofria una ferida infectada al colze esquerre, conseqüència d'una caiguda que el darrer diumenge sofrí a la font de l'Alba quan efectuava una excursió muntat en una bicicleta de la seva propietat.

No hay comentarios: