lunes, 27 de mayo de 2019

L’Acció, edició divendres 25 d’octubre de 1935, pàg. 2


SADISME O DESVIACIÓ DE L’INSTINT GENESIC?.

Per notícies particulars, ens assabentem que ahir fou denunciat al Jutjat d’Instrucció de la localitat un intent de violació contra una nena de 9 anys de la nostra ciutat.

Segons sembla, aquesta nena fou posada pels seus pares sota la custòdia de l'avi. Aquest—ens ho asseguren—és l’autor de la salvatjada contra la seva néta.

Malgrat que hem intentat aconseguir el nom del sàdic avi, ens ha estat impossible beure’l, doncs al Jutjat ens han negat donar-nos informació sobre el cas.

SUBVENCIÓ PER L'ATUR FORÇÓS.

Dies passats el nostre Ajuntament sol·licità al conseller del Treball, senyor Torrens Dalmau, una subvenció, amb destí al sosteniment de l’atur forçós de la nostra ciutat.

Amb aquest motiu el senyor Torrens ha concedit al nostra Ajuntament, una subvenció de 5.000 pessetes, les quals formen part de la subvenció de 200.000 pessetes que el govern ha donat a la Generalitat de Calalunya.

UN NOI ATROPELLAT PER UN COTXE

Pels volts de les set d'ahir vespre, el vailet de 10 anys, Manuel Tarragó, domiciliat al carrer Primer de Maig, 66, sortí del seu domicili, per anar a jugar una estona al carrer. En traspassar aquest, li sortí tot de sobte un cotxe i el noi de referència tingué un moment d’atolondrament. El precís, perquè el cotxe li donés una forta empenta que el féu anar a parar a terra.

Es produí una ferida de consideració al genoll i després altres excoriacions i contusions en diverses parts del cos. Ferides que  més tard les hi curaren al Dispensari Mèdic local.

CONSEQÜÈNCIES DE DORMIR BO I PESANT FIGUES.

Ahir, a les onze del vespre, la conciutadana Maria Giménez, domiciliada al Passatge tercer, 46, feia una dormida al menjador de casa seva. La dona estava assentada vora mateix de la taula. Sembla que eren tant forts els cops de cap que feia que tot d'un plegat es deixà anar a un costat i caigué a terra.

A més del natural ensurt que rebé es produí una ferida contusa a la regió temporal esquerra la qual li curaren una estona més tard al Dispensari Mèdic.

No hay comentarios: