lunes, 6 de mayo de 2019

El Dia, Edició dilluns 30 de setembre de 1.935, pàg. 2


EL CARNET ELECTORAL.

Com s'havia anunciat, avui ha estat oberta al públic l'oficina d'expendició del carnet electoral a la nostra ciutat, la qual ha quedat emplaçada al carrer de la Palla, 12, baixos de la Comisaria de Policia.

Totes les persones que tinguin cèdula inferior a la de 240 pessetes, no hauran de pagar els tres retrats necessaris per a l'obtenció del carnet, puix que les despeses dels mateixos aniran a càrrec de la Generalitat que abona 0'50 pessetes per tots tres retrats.

Hom prega a totes les persones que procurin portar els retrats, però per a major facilitat, dels sol·licitants a l'oficina d'expedició hi ha quedat instal·lat un Gabinet fotogràfic.

També es fa avinent que per a l'obtenció de la tarja electoral, no és necessària la presentació de la cedula.

Finalment, es recomana als electors que s'apressurin a cursar les instàncies de sol·licitació car el termini d'expedició fineix d'31 d' octubre.

ELS EFECTES DE L'ALCOHOL.

Anit, per haver insultat el vigilant nocturn Salvador Isó, foren detinguts i traslladats a la Comandància Municipal Salvador Boza i Fuentes de 35 anys, que viu al carrer de Ramon Llull, 53 i Salvador Alarcón i Làzaro, de 63 anys, domiciliat al carrer de Prim 104, els quals es trobaven fortament excitats pels vapors de l’alcohol.

DESGRACIAT ACCIDENT.

El doctor Cistaré en el seu propi domicili, ahir va prestar assistència facultativa a Teresa Borràs, de 63 anys, la qual va traspassar i caure a l'escala del seu domicili. Portal Nou, 8. Li aprecià una forta contusió a l’espatlla i fractura del munyó dret, de pronòstic reservat.

Després de practicada la primera cura, l'accidentada passà a la Clínica de la Mútua d'Assegurances.

No hay comentarios: