domingo, 26 de mayo de 2019

L’Acció, edició dimecres 23 d’octubre de 1935, pàg. 2


AVIS PER TAL D’EVITAR POSIBLES DESGRÂCIES.

Es posa en coneixement del públic que durant els dies 28 i 30 del actual mes, els alumnes de l’Escola Militar Egara faran exercicis de tir al blanc de les 11 a les 14 hores, en el camp de tir «Can Amat» del terme de Les Fonts, amb armament i municions de guerra.

EL JOVE EN LLUIS TORGUET I CIRERA.

Als 16 anys d’edat, el maig de la seva vida, ha mort després d’una ràpida malaltia, aquest jove amic i soci de Fraternitat Republicana.

A ]'enterrament celebrat aquest matí a les 11 hi ha assistit una bona gernació. Especialment l’element jove de la nostra entitat, entre els quals el difunt Lluis tenia moltes simpaties, hi ha fet cap en nombre crescut.

Als pares del difunt, que viuen unes inconcebibles hores tràgiques, puix la mort els flagel·la la fillada—fa deu dies que els morí un fill de 13 anys—els adrecem la nostra més viva condolença, sentida amb tot el sentiment.

Reposi en pau l'extint Lluís Torguet i Cirera.

JUDICI ORAL ANUNCIAT.

EI dia 3 del pròxim mes de gener a la sala quarta de l'Audiència de Barcelona, es celebrarà un judici oral contra el terrassenc Ramon Catasús, acusat de furt i estafa,

Aquest judici oral es celebrarà a dos quarts d'onze del matí.

CAUSA MILITAR A LA JURISDICCIÓ ORDINARIA.

Aquest mati, el Jutge militar, senyor Peñalver, s’ha personat a la presó local per tal de notificar als processats per l’assassinat del cabrer Joaquim Baldó, que la causa que s'instrueix contra ells ha passat a la jurisdicció ordinària.

Pels volis de dos quarts d'una el senyor Peñalver ha retornat a Barcelona.

CAIGUDA

Aquest mati, a dos quarts de vuit, al Dispensari Mèdic, han curat la dona de 54 anys, Carme Garcia, domiciliada al carrer Transversal, 78, la qual sofria una ferida contusa a la regió parietal i altra de menys consideració a la mà dreta.

Segons manifestacions de la lesionada, aquesta ferida se l’ha feta al relliscar quan estava al pati del seu domicili.

No hay comentarios: