domingo, 12 de mayo de 2019

L’Acció, edició divendres 4 d’octubre de 1935, pàg. 2


EL DARRER BALL D’ESTIU A LA CASA DEL POBLE.

Regna gran entusiasme entre el  jovent de la nostra Casa del Poble, pel ball que demà a la nit es celebrarà al saló de festes de Ia nostra entitat.

Els organitzadors d'aquest ball ja tenen tots els treballs ultimats, i per les referències que han copsat, es creu que el ball de demà aconseguirà un èxit en tots el conceptes.

Una de les coses que afavorirà més resplendor de l'últim ball d'estiu d'enguany serà la part musical la qual com ja hem anunciat en altres ocasions, anirà a càrrec del gran conjunt modern «Els Cantaures», orquestrina de renom per les seves ajustades actuacions, en els principals escenaris barcelonins.

DESPRES D’ÉSSER MOSSEGAT PER UN GOS, EL MATA A COPS DE GARROT.

A un quart de sis d’aquest matí, al Dispensari han curat al ciutadà de 42 anys Francesc Martínez domiciliat al carrer Llibertat, 10.

Presentava una ferida incisa a la mà esquerra, produïda per una mossegada de gos.

L'esmentat ciutadà fou mossegat ahir el vespre per un gos d'un seu veí Artur Lavilla. Desprès d'ésser mossegat, el mateix Martínez matà el gos a cops d'estaca.

El fet ha estat denunciat al Jutjat municipal de la localitat.

LAMENTABLE ACCIDENT DE TREBALL

Mentre estava pintant dalt d’una bastida, en casa del carrer del Vall, el jove de 28 anys, Jaume Mangot, amb domicili a la Creu Gran, ha tingut la desgràcia de relliscar i ha caigui aparatosament a terra.

De resultes de la caiguda s’ha produït extenses ferides a la regió frontal i cap. També presentava erosions en altres parts del cos. Ha estat conduit al Dispensari on després de curar-lo, han ordenat que fos traslladat a l’Hospital.

No hay comentarios: