sábado, 4 de mayo de 2019

El Dia, Edició divendres 27 de setembre de 1.935, pàg. 2


D’UN SUPOSAT ROBATORI

En virtut de la denúncia formulada per Sebastià Valldeperas contra Josep Sumell i Carreras, acusant-lo d'haver-li robat un rellotge polsera marca "Donil", aquest darrer ahir a la nit fou detingut pels agents de policia.

Aquest matí, una volta el Sumell ha declarat al Jutjat d'Instrucció, ha estat alliberat perquè el delicte, en cas d'existir, ha estat qualificat de menor quantia.

EN PRO DE LA SALUT PUBLICA.

El conseller de Sanitat, senyor Vellsolà, en una entrevista celebrada amb l'alcalde sobre les enormes quantitats de brossa que es llencen al torrent de Vallparadis varen acordar passar uns avisos de prohibició a tots els moradors dels carrers i cases que donen al dit torrent, des dels rentadors de la casa Palet a l'hort de l'apotecari.

Sabem que s'establirà un servei de vigilància, a l'objecte que es formulin denúncies de tots els infractors.

El Cos de Sanitat, procedirà a la derratització de les brosses dipositades al torrent, tasca que ja ha començat.

PASQUINS DIRIGITS ALS RABASSAIRES.

Han estat fixats en diversos punts de sortida de la nostra ciutat uns papers signats pel Comité Local d'Aliança Obrera, dirigits als rabassaires.

INFANT LESIONAT.

Per haver-se-li introduït un cos estrany al conducte auditiu, ahir a les deu de la tarda, Ia nena de 3 anys Margarida Valls, habitant al carrer de Viveret, 17, rebé assistència facultativa al Dispensari.

LES VEREMES.

Amb l'obertura del Celler Cooperatiu que ha tingut lloc avui, les veremes prendran la màxima activitat.

La collita, en general, resulta bona.

No hay comentarios: