jueves, 30 de mayo de 2019

El Dia, Edició dilluns 28 d’octubre de 1.935, pàg. 2


ELS JOCS NO PROHIBITS.

A la secretaria particular de l’Alcaldia, aquest matí ens ha estat facilitada la següent nota:

"Es fa públic que els jocs considerats no prohibits podran ésser jugats fins a les dues de la matinada els dies feiners i fins a les tres les vigilies i dies festius, amb el bon entés que les portes dels establiments públics es tancaran a les tres de la matinada els dies de treball i a les quatre les vigílies i dies l'estius. L'horari abans esmentat haurà de complir-se amb la màxima puntualitat, castigant-se els infractors".

DESGRACIAT ACCIDENT.

L'home de 35 anys, Josep Serrano i Gimeno, a dos quarts de vuit del mati d'avui en voler pujar en un tren en marxa a l'estació dels Ferrocarrils del Nord ha tingut la desgràcia de caure, lesionant-se d'alguna consideració.

L'Ambulància de la Creu Roja, ha traslladat al ferit al Dlspensari on l’han assistit d'una forta contusió a la regió lumbar. Després de practicada la primera cura l’accidentat ha passat a l’Hospital.

El ferit està domiciliat a la vila de Rubí, Passeig de Clarís, 27.

ACCIDENT CICLISTA.

Quan es dirigia a Terrassa muntat en una bicicleta i poc després d’haver sortit de la vila de Rubí, va sufrir una caiguda el jove de 20 anys, Josep Salvador, resident a Barcelona al carrer de Mallorca, 520.

Un cotxe particular va trasladar-lo al Dispensari Mèdic local, on l'assistiren d'una ferida contusa a la cama dreta i erosions als braços.

DENUNCIA, PER DESPERFECTES.

El carro número 90 matrícula local, propietat i conduït per Salvador Trias, domiciliat a la casa de camp de Can Trias, ahir al migdia va pujar damunt la voravia del Cinema Doré, causant desperfectes en la parada d'una castanyera instal·lada a aquell lloc, propietat de Josep Vilaplana.

S’ha cursat denúncia al Jutjat Municipal.


No hay comentarios: