martes, 21 de mayo de 2019

El Dia, Edició dijous 17 d’octubre de 1.935, pàg. 2


IDENTIFICACIO D'UN CADAVER.

En el dipòsit judicial, ahir a la tarda fou identificat pels seus familiars, el cadàver de l'ancià que al matí fou atropellat per un tren, de càrrega descendent, en el pont de la Riera de Les Arenes. S'anomenava Joan Albí i Aragonés, de 74 anys, domiciliat a la Carretera de Rubí, 124.

Se'ns diu que es vingué en detalls de qui es tractava, per un rebut de lloguer d’una casa que li fou trobat en una butxaca de l’americana. Aquell estava estés al seu nom, Josep Albí i corresponia al mes de març de l'any 1929. Estava signat per un procurador de cognom Castellet, i esmentava com a propietari de la casa número 124 de la Carretera de Rubí un tal Martorell.

SUBSCRIPCIÓ A FAVOR DE LA FAMILIA D'UNA VICTIMA DEL DEURE.

Relació dels donants a favor dels fills i vídua del conductor del tren Emili Canalias, mort tràgicament el passat dia dos d'octubre per a salvar la vida dels passatgers del comboi:

Eugeni Bofill, 100 pessetes; Josep Diaz de Villachica, 50; Anònim 50; Antoni Roig, 25; Josep Monset, Josep Rigol, Jacint Boada i Francesc Marimon, tots ells lliuren les pessetes que en concepte d'assegurança els toquen per l'accident; AIfred Oriol, 15; Maria Verger, Iu Cassimir Dols, 10; Jacint Pallarols, 5; Emili Boronat. 5: Aurora Alvarez, 5; Joaquim Ballbé, 5; Josep Font i Badrinas, 5: Josep Sanllehí, 5; Ricard Novellas, 5: Eduard Ferreiro, 5; Manuel Ladreda, 5: Marc Armengol, 5; Quintí López. 5: Josep Gaset, 5; Josep M. Sallent, 5; Arseni Sala, 5; Ramon Santacana, 5; Josep Agell, 5: Pau Riera, 5; Josep Duran, 5; Delfí Dalmau, 5; Leopold Cusachs. 5: Santiago Montras, 5; Josep Armengol. 5: Josep Mª Fuentes. 5: Joan Rosich. 5: Anònim, 5; Melcior Viñals, 5: Agusti Badia, 5; Riera, 5: Joan Marcet, 5; Josep Vives, 5; Josep Bricfeus, 3; Lluis Sapés. 3; Joan Montañola, 3: Pau Balalla. 3; Rafael Salvador, 3. Total, 425 pessetes.

Seguirà. Els donatius poden lliurar-se a la senyoreta Maria Verger (bibliotecària de l’Ajuntament.

ALLIBERAMENT.

Anit el Jutjat d'instrucció local decretà la llibertat de Josep Soler i Josep Vidal. els quals muntaven el cotxe que al pont del Passeig de Garcia Hernàndez atropellà Joan Padrós i Serra, causant-li la mort.

No hay comentarios: